Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem folyton ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem folyton ezt?

Figyelt kérdés
Olyan fura, mert engem nem érdekelnek úgy a lányok, hiszem már belenyugodtam, hogy nem lehet sosem olyan barátnőm, aki külsőre és jellemre is bejönne nekem, passzolna hozzám, egész egyszerűen azért, mert nem vagyok se jó pasi, se egy tökéletes jellem. Teleh vagyok hibákkal és még ronda is vagyok szerintem, az más kérdés, hogy időnként előbukkan egy kevés lány, aki helyesnek tart, de ők számomra semmit sem jelentenek, valahogy nem tudok irántuk semmit sem érezni. Vagy külsőre nem jönnek be vagy jellemre, esetleg a kettő együtt. Amúgy mielőtt támadnátok, hogy milyen szemét, felszínes állat vagyok, ami részben igaz is, el kell mondjam, hogy én próbáltam már olyan lánnyal, aki nem jött be külsőre, de jellemre megfogott és nem voltam boldog... Szóval ezért adtam fel ezt a dolgot, én már csak szeretkezésre, smárolásokra, ölelésekre vágyom, de nyílván nincs ilyen lány, aki egy ilyen laza dologban benne lenne és külsőre is vonzóak lennénk kölcsönösen egymás számára. Ezért szépen el vagyok magamnak, de valamiért mindig látok vagy hallok, érzek valami olyat, ami ismét beindítja bennem a vágyat egy barátnő iránt, mintha nem tudnék egyedül boldog lenni, mintha félember lennék egy kedves, normális, de vonzó barátnő nélkül. De mivel ilyen lnáyt nem kaphatok meg sosem, így ismét próbálom elnyomni az érzéseimet, ami aztán újra előjön. Szeretném, ha vége lenne ennek az egésznek, mert bár nem szeretek erről és nem is szoktam senkinek sem beszélni, de időnként annyira megvisel, mardos belül, hogy sírni tudnék és szégyen vagy sem, előfordult már az is, hogy eleresztettem pár könnycseppet, mondjuk egy olyan film láttán, ahol szerelmes párok voltak vagy zenét hallgatva, ami szintén érzelmeket kavart fel bennem. Utálom ezt a gyengesémet és szerencsére senki sem tudja, hogy van egy ilyen oldalam ésk, hogy mire is vágyom leginkább mélyen belül. Ha bárki cseszeget a barátnő dologgal, azt mondom inkább, hogy jó lenne dugni, az hiányzik, de egyébként egyedül is boldog vagyok. Persze jó nagy hazugság ez.

2013. jan. 20. 02:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Fejleszteni kéne az önbecsülésedet. Ne add fel! Próbálkozz !!!!
2013. jan. 20. 03:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálkozni kéne, ez igaz.

Ha csak ülsz és nem teszel semmit, akkor nem jutsz előbbre. Erre nekem is nemrég kellett rádöbbennem.

2013. jan. 20. 03:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Ha rondának tartod magad, akkor mi lenne ha tennél ellene? Nem hiszem ,hogy te lennél kiszel tünde Férfi alteregója, úgyhogy szvsz még menthető a helyzeted. Továbbá az írásodból arra tudok következtetni, hogy jobb kezes vagy és arra is, hogy nem vagy teljesen hülye.

Semmi másra nem lenne szükséged, csak napi 30 perc tornára egy kis fazonigazításra és némi önbizalomra. Onnantol meg tuti összeszedsz valami helyes pipit akivel kamatyolhatsz egész éjjel. De azzal, hogy itt zokogsz nekünk, mi nem leszünk boldogabbak, de te sem jutsz előrébb a célodhoz. Gondolj arra a félszemü két fogu alkoholista parkinson koros hadirokkantra amelyik néha feltünik a Blahán. Na AZ néz ki menthetetlenül nem te...

2013. jan. 20. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!