Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi után sem érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi után sem érzek semmit iránta. Változhat még ez?

Figyelt kérdés

Második randim volt egy csajjal,aki egy társkeresőről ismertem meg.

Aranyos,kedves csaj,jól elbeszélgetünk egymással.

Mivel szinte minden zárva van,ezért sétálni mentünk ezalatt a 2 randi alatt.

Jókat beszélgetünk,de nem érzek semmit valamiért.

Volt olyan csaj akivel annyira vonzódtunk egymáshoz és olyan jó volt a kémia hogy az első randin lefeküdtünk,de itt még csók sem történt.

Vajon változhat ez a dolog hogy később jobban fog működni a kémia kettőnk közt?

2020. dec. 5. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Második randi az még semmi, szerintem az a fura, ha valaki ennyi idő után szerelmes.

Nekem ahhoz ismerni kell rendesen, ahhoz meg idő kell. Maximum ennyi idő után vonzalmat érezhetsz.

2020. dec. 5. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most a hideg, a csak séta, a közös benti program hiánya és a kötelező maszkhasználat megnehezíti a közeledést. Nálam sincs kémia, ha csak a szemünk látszik ki és mindjárt megfagyok.

Sőt, első csókig még csak max szimpatikus és tetszik, de a csók hevíti fel a vonzalmat.

Most nehezebb fizikailag közel kerülni, de próbálj közelséget, érintést kezdeményezni, hidd el, akkor megtörik a jég.

2020. dec. 5. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

"olyan jó volt a kémia hogy az első randin lefeküdtünk"

Aztán ment a levesbe a csaj... marhára nagy lehetett a vonzalom.

2020. dec. 5. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
nem ment a levesbe a csaj. Jártunk utána. Miért eget rengető probléma,ha van szex első randin? Amúgy se olyan pasi vagyok aki lefekteti a csajt,aztán lelép
2020. dec. 5. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok de nekem is kell hogy érezzek vmi pluszt már az első randin, ha nincs, akkor kuka, mert még sose volt hogy később alakult volna :-)

Ha megvan a kémia, akkor csók is van első randin.

2020. dec. 5. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, igen, egyetértek az 5-ös véleményével. Szerintem első két randin már az ember igenis kell érezzen bármilyen vonzalmat. Nem rémlik, hogy én vagy baráti körömben bárki is olyat megélt volna, hogy egyszer csak a 5. randin beütött valami, ami addig nem. Szerintem az elején ha van vonzalom, van csók és igenis szeretnél hozzá közelebb kerülni. Ha nem.. hát akkor nincs kémia és valszeg, kb. 99% hogy nem is lesz.
2020. dec. 5. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
4. Randin volt csok a mostani parommal, lassan 1 eve jottunk ossze. Egyszeruen nem volt olyan pillanaf/ helyzet. Viszont az elso randitol kezdve mindketten ereztunk vonzalmat es mikor a csokra kerult a sor nem tudtuk abbahagyni.
2020. dec. 5. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es, igen, de volt vonzalom, amit írtam is, hogy csók és szeretnél hozzá közelebb kerülni. Tehát lényegében nem is az a fontos, mikor csókolóztok, hanem a késztetés, vonzalom megléte, vagy hiánya. :)
2020. dec. 6. 09:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Vonzalmat és szimpátiát kell erezned,szerelmet meg távolról sem ilyen korai szakaszban :)

22nő

2020. dec. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!