Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változhat meg valaki ennyire hirtelen?
Figyelt kérdés
megismertem egy lányt, kb 1 hónappal ezelőttig szinte tökéletesen alakult minden, folyton írt, végg tudtunk beszélgetni, többször is együtt töltöttünk fél napot, meg is beszéltük legutóbbi randin hogy idővel járunk, csak szép lassan szeretne haladni, majd ezután 3-4 nappal egyre szűkszavúbb lett, egyre kevesebb smiley írás közben, a találkozót 1 hónapja halogatja, mikor kérdezem mikor találkozunk a válasza az hogy "nem tudom". viszont elvileg még mindig járna velem, nem mondta hogy meg akarja szakítani, azt mondja ő ilyen, pedig nem így viselkedett eleinte. nem értem ezt az egészet, volt valakinek hasonló szitu, mi ez az egész?2014. júl. 11. 11:18
1/8 KnightBalazs válasza:
Szerintem valami probléma merült fel. Megbánthattad esetleg valami apróságot mondhatott eggyik barátod neki. A nök a legapróbb dolgoktól is kiakadnak beszéljétek meg!!!
2/8 anonim válasza:
"meg is beszéltük legutóbbi randin hogy idővel járunk"
Szerintem ezzel riasztottad vissza kissé, legalább is ha én ismerkedési státuszban lennék egy pasival, de még nem vagyok biztos a dologban, és hirtelen bejelenti h "idővel majd járunk" engem ezzel elriasztana. Szerintem rájött, hogy mégsem akar veled lenni. Ennek már nem sok esélyét látom innen visszajönni, szerintem az kellene, hogy rákérdezz nála h mondja el őszintén, mit akar.
3/8 A kérdező kommentje:
Többször is rákérdeztem mitől változott meg, egyszer a suli miatti vizsgák miatti feszültségre fogta, majd utána sem lett semmi változás, direkt rákérdeztem mi ez, azt mondja jól van, ő ilyen
2014. júl. 11. 11:25
4/8 A kérdező kommentje:
Előtte fb-on folyamatosan célzott rá hogy járni akar velem, majd találkozón rákérdeztem hogy szeretne-e és akkor mondta hogy idővel igen.
2014. júl. 11. 11:27
5/8 KnightBalazs válasza:
Nekem is volt pont ilyen. Ne félj 1-2 hét alatt nálunk elmúlt a lényeg az hogy folyamatosan figyelj rá.
6/8 A kérdező kommentje:
Már több mint 1 hónapja ez van, ha csak 2 hétig lenne, azt még jobban el lehetne fogadni
2014. júl. 11. 11:33
7/8 anonim válasza:
Feltétlenül kérdezz rá, és beszéld meg, különben ennyi.
Velem is volt ilyen, és ha nem beszéled meg vele, akkor bukta.
8/8 anonim válasza:
Szerintem menny el hozzá és lepd meg valamivel majd mond neki , hogy aggódsz érte és , hogy hiányzik az a sok együtt töltött idő meg hasonlók . Azután vagy be vallja , hogy mi a baja vagy tényleg nincs semmi csak rossz kedve van mostanság vagy esetleg össze veszett a barátnőivel, illetve hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!