Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú változhat? Kezdetnek ez elég? Mit tegyek, ha szeretem?
A fiúról azt kell tudni, hogy gazdag családból való, költi a pénzt mindenre, mindenből a legújabb, legdrágább kell neki.
A külseje tökéletes, de a legtöbb srác utálja, mert vagy megvolt neki a barátnőjük, vagy lecsapta a kezükről azt, akit akartak, vagy beszólt nekik.
Még Szilveszterkor megcsókolt éjfélkor, csak úgy. Akkor csókolóztam először és kicsit meglepett a dolog.
Később ajándékokat, virágokat küldött, reggel a suliba mire beértem, volt kávé és péksüti a padomnál (megnézte, hol van éppen órám és kinyomozta, hol ülök). Csak egy randit akart. Találkoztunk és 3 hónapja kicsit több van közöttünk, mint barátság, de én nem akarok kapcsolatot, tartok tőle.
Ma elhívott sétálni és kérdezte, hogy miért nem akarok vele lenni. És elmondtam, hogy van pár dolog, ami eléggé zavaró benne.
Kérdezte, hogy mi és csak az jutott eszembe, hogy folyton a telefonján lóg. Erre fogta és belehajította a vízbe, ami mellettünk volt. Csak úgy. És tök nyugodtan megkérdezte, hogy még mi zavar...
Nem tudom, hogy egy ilyen fiú tényleg képes-e változni, vagy ez csak duma.
Viszont szeretem és nem tudom, hogy mit csináljak, mert velem fiú még sosem viselkedett így, észre se vettek.
Ő meg figyel rám, ha elmegyek én is szórakozni, akkor nem iszik, mert rám vigyáz egész este.
Ez egy kib*szott Don Huan de Narco. :DDD
Nagy forma. Legalább valami ősrégi Nokiát b*szott be a vízbe??? :D
Hát ha 3310-est, akkor újabb földrengés várható:D
Kérdezőnek: time will tell
Impossible?
Nem, hanem az egyik legjobb telefont, amit kapni lehet...
Nagyon ciki volt utána, mert miattam történt és tök kellemetlen.
Hatalmas forma:)
Ha azt mondod, feje zavar, vajon azt is letépi és elbaccca a csába ?!:)))
Nem tudom én valahogy nem bíznék benne. Írtad,hogy sok srác kezéről lecsapta a barátnőjüket meg minden.
Meg az hogy beledobta a vízbe a telefonját nem jelent semmit,mert úgyis tud venni bármikor ugyanolyat.
Azért érzed szerintem úgy,hogy szereted mert ő az aki kicsit odafigyel rád. Ha már mások is odafigyeltek volna rád akkor nem érdekelne téged szerintem.
De én nem akartam, hogy beledobja, vagy hogy tönkretegye. Csak zavart, hogy folyton jöttek az üzenetek, az értesítők. Erre képes volt tönkretenni.
Eddig is olyanokat tett értem/miattam, hogy azta és látom, hogy nagyon igyekszik. De mégis tudom, hogy miket tett és hogy nagyon sokan utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!