Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy biszexuális férfival?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 13:41
1/15 anonim válasza:
Én igen, számomra ez nem akadály, nem zavar.
2/15 anonim válasza:
Én nem. Vannak meleg ismerőseim, barátaim, de párnak heterot szeretnék. Veszít a szememben a férfiasságából, ha a saját neméhez is vonzódik..
3/15 anonim válasza:
Nem. Nekem marhára férfiatlan, ha fszt szop, seggbe dugják, vagy ő dugja. Utána meg tenné a szàmba. Pffujj, gusztustalan!
7/15 anonim válasza:
Barátságban nem gond, párkapcsolatban igen.
8/15 anonim válasza:
Mik ezek a bugyuta sztereotipiak? Milyen fertozesveszely? Not analba rakni kevesbe fertozesveszelyes? :D
Nalam is kizaro ok, azert, mert en is hetero vagyok es hetero part szeretnek, de ne keverjuk mar a biszexualitast a promiszkuitassal.
9/15 anonim válasza:
Persze, a biszexualitás nem egyenlő azzal, hogy ég, időben van 2 különböző nemű ember az életében.
A legtöbb ismerősömnél ez az ellenérv, valamiért azt hiszik hogy kéz a kézben jár a hűtlenséggel, pedig az ettől független.
10/15 anonim válasza:
Volt már, maradnék a heteronál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!