Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek emiatt rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek emiatt rosszul kellene éreznem magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, összejöttem egy sráccal, de mikor még csak randizgattunk - pontosabban az első randit is tökre húzta, meg az első randi után a másodikra hívást és tökre elbizonytalanított - és azidő alatt volt egy másik srác aki irogatott, így az első randi után (ahol nem történt semmi), elfogadtam egy kávés/sétálós meghívást a másik sráctól - aki nem tetszett és a tali után megmondtam hogy nem szeretnék semmit. közben az első randis srác hívott ismét, és vele összejöttem így utólag rosszul érzem magam hogy valójában semmi szükség nem lett volna a másikkal azzal a kávés "randira", sőt inkább megerősített hogy az első randis srác mennyire tetszik. Egyik barátnőm szerint nem volt szép dolog hogy több vasat tartottam a tűzben, a többiek erre azt mondták nincs ebben semmi, legalább megerősített a döntésben- csak nyilván a most már barátom nem tud erről, igaz, sokkal később is mondtuk ki hogy járunk, 3 hét randizás után.

Csak nem tudom szerintetek ez ilyen nagy hiba volt?

23L

2021. máj. 22. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen emlitesre sem melto dolog. Onnantol kell elszamolnod magaddal es a paroddal, amikor kimondjatok, hogy egy part alkottok. Addig barki meggondolhatja magat, de utana mar nem fer bele ilyen. Ezt a vonalat tartsd.
2021. máj. 22. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Mindenkinek más a határ, de amíg egy semmilyen randi volt és nem 3, nyalva-falva addig rendben van többmindenkivel első randira menni. Hisz ha biztos leszel valakiben, már nem is fogsz vágyni rá
2021. máj. 24. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell "bevallani". Ha szóba kerül, elmondhatod, hogy mielőtt összejöttetek, randiztál mással, de semmi nem alakult, mikor pedig vele komolyabbra fordult, természetesen abbahagytad az ismerkedést. Ha ennyi nem elég neki, és elkezd elszámoltatni vagy besértődik, az óriási red flag.
2021. máj. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!