Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emiatt rosszul kellene éreznem magam?
Sziasztok, összejöttem egy sráccal, de mikor még csak randizgattunk - pontosabban az első randit is tökre húzta, meg az első randi után a másodikra hívást és tökre elbizonytalanított - és azidő alatt volt egy másik srác aki irogatott, így az első randi után (ahol nem történt semmi), elfogadtam egy kávés/sétálós meghívást a másik sráctól - aki nem tetszett és a tali után megmondtam hogy nem szeretnék semmit. közben az első randis srác hívott ismét, és vele összejöttem így utólag rosszul érzem magam hogy valójában semmi szükség nem lett volna a másikkal azzal a kávés "randira", sőt inkább megerősített hogy az első randis srác mennyire tetszik. Egyik barátnőm szerint nem volt szép dolog hogy több vasat tartottam a tűzben, a többiek erre azt mondták nincs ebben semmi, legalább megerősített a döntésben- csak nyilván a most már barátom nem tud erről, igaz, sokkal később is mondtuk ki hogy járunk, 3 hét randizás után.
Csak nem tudom szerintetek ez ilyen nagy hiba volt?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!