Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emiatt rosszul kéne éreznem magam? Most mi lesz?
van egy srác 1 éve ismerem tavaly télen együtt voltunk síelni és azóta sokat beszéltünk,de főleg csak chaten és rendszeresen csak szeptember óta...csak sima baráti beszégetések voltak néha kis flört,de semmi komoly.
december/január fele szóba jött,hogy találkozunk kettesben,de mindig valami közbe jött részemről vagy részéről meg mindig úgy éreztem rajta kellemetlen lenne neki,ezért írtam,hogy ha feszélyezi nem kell és erre megírta,hogy nagyon szívesen találkozna velem kettesben csak nem lehet,mert igazából 3 hónapja van barátnője és tudja,hogy ha találkoznánk megint megtetszenék neki és,hogy akkor most már elmondhatja,hogy síeléskor is nagyon tetszettem neki. nem beszéltünk 1-2 hétig ezután,mert én hiába számomra sem közömbös,sőt.... nem akartam neki elmondani,hogy én mit érzek mert nem akartam probléma lenni és befolyásolni a kapcsolatát,de aztán rákérdezett és elmondtam,hogy nekem is bejön,de elég kellemetlen ez így,hogy van barátnője és ha nem kérdezi tuti nem mondtam volna el. és aztán most március elején írta,hogy szakítottak,mert nem volt fair,hogy nem a csajra koncentrált teljesen és hogy jó lenne majd találkozni és beszélgetni egy nagyot.
szarul érzem magam..most tönkre tettem egy kapcsolatot?
bocsi,hogy hosszú lett és köszi ha elolvastad :)
Ha annyival tönkretettél egy kapcsolatot, hogy elmondtad, hogy szimpi neked,akkor az nem is volt komoly! Szóval nyugi,ez miatt ne legyen lelkifurdalásod!
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!