Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi bajuk van a szüleikkel élő pasikkal?
Miért költözzek el egyedül, így legalább tudok többet spórolni. Egyedülállóként miért ne lakhatnék itthon? Ha majd lesz párkapcsolat, lehet költözni.
F/30
"Akkor miért mentél haza? Anyuci nélkül nem tudtad eltartani magad, vagy anyuci nélkül nem tudsz élni?"
betegség miatt, alkoholizmusból gyógyulok jelenleg ki és a családi közeg segít ebben.
de ítélkezni mindig könnyebb !
Akkor valóban életképtelen vagy. És még alkesz is. Ami nem betegség, csak egy sima függőség.
Az alkeszek meg nem szoktak anyagilag toppon lenni, te meg azt állitottad te toppon vagy😄😃
Ezek szerint meg tényleg nem tudsz meglenni anyuci nélkül ha vedelni kezdessz nélküle.
Ez nem ítélkezés ezek a tények.
33 : Hihetetlen nagy arccal okoskodsz úgy, hogy fogalmad sincs semmiről velem kapcsolatban.
Tinédszerként belecsúsztam a piálásba, utána alkoholistává váltam.(20 körül)
Ezt 25 körül felismertem, 27 éves korom óta pedig már komoly józan időszakaim is voltak. Most is egy olyan van éppen.
Semmi köze anyámnak ehhez, az alkoholizmusom gyökere még tinédzser korból ered, nem tudtam elviselni hogy nem szeretnek a lányok.
Egy szóvl se írtam hogy topon vagyok anyagilag. Annyit írtam hogy itthon lakni anyagilag is jobban megéri most.
Oké. Elindult egy uton. De ez egyelore kevés
Akkor most gondold at mit írtál.
Fel eve laksz otthon- ezert nincs nőd.
Azelott sem volt nőd es nem is otthon laktal. Tehat nem azzal van a baj hogy hol laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!