Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek mi bajuk van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi bajuk van a szüleikkel élő pasikkal?

Figyelt kérdés

Miért költözzek el egyedül, így legalább tudok többet spórolni. Egyedülállóként miért ne lakhatnék itthon? Ha majd lesz párkapcsolat, lehet költözni.

F/30

2021. máj. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Azért kell elköltözni mert normális felnőtt emberek vágynak az önálló életre, hogy azt csináljanak amit akarnak, olyan tempóban éljenek amilyenben akarnak és ne függjenek senkitől.

Az, hogy te anyakomplexusos vagy, és betegesen kötödsz anyádhoz, jobban mint egy nőhöz, nem jelenti azt hogy ez a normális.

Nem kéri senki hogy költözz el a drága mamától, mindenki pont leszrja, hogy téged hogy irányít a mama. Csak ne kérd számon a nőktől hogy miért ők miért nem akarnak anyádnak ugrálni.

2021. máj. 16. 13:08
 22/42 A kérdező kommentje:

Egyébként fél éve élek itthon, előtte 6 évig nem szüleimmel éltem. De hát ez már mindegy is.

A lényeg hogy a nőknek megfelelni nehéz!

2021. máj. 16. 13:11
 23/42 anonim ***** válasza:
94%

Nehéz megfelelni a nőknek? Hisz csak 1 dolgot szeretnének: nőj fel.

Ez csak számodra nehéz, a férfiak számára nem.

2021. máj. 16. 13:13
 24/42 A kérdező kommentje:

Ja értem. Akkor fél évig ezelőttig fel voltam nőve, mert nem itthon éltem, azóta meg megint nem?

Nem baj. Majd meglesz a böjtje annak hogy válogattok a végtelenségig. 40 évesen majd macskákkal ébred sokatok és lehet gondolkodni majd mit rontottatok el.

2021. máj. 16. 13:14
 25/42 anonim ***** válasza:
95%
"Akkor fél évig ezelőttig fel voltam nőve" Ó, csak eljátszottad.
2021. máj. 16. 13:15
 26/42 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, te nem ezért vagy egy értéktelen ócska szardarab, hanem az összes többi tulajdonságod miatt :)
2021. máj. 16. 13:16
 27/42 A kérdező kommentje:

Igen, csak eljátszottam, ezt is jól tudod. A sok felszínes lotyó 2 mondatból kiismer. Ezek lennétek ti nők.

Akik előtt le kéne borulni meg imádni kéne titeket...

Remek...

2021. máj. 16. 13:17
 28/42 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy bolond vagy, és pont. Süt belőled a lenézés a nők felé, de a pi.na azért az jó lenne.
2021. máj. 16. 13:18
 29/42 anonim ***** válasza:
88%

Egyik szavadban még nem voltak anyagi gondjaid,és nem szórtad a pénzt albérlet. Most meg már külön éltél 6 hónappal ezelőttig😃😁

Akkor miért mentél haza? Anyuci nélkül nem tudtad eltartani magad, vagy anyuci nélkül nem tudsz élni? Így is úgy is életképtelen vagy persze. Vagy csak simán hazudsz😁

2021. máj. 16. 13:19
 30/42 anonim ***** válasza:
84%
Évek óta itt vagy az oldalon, csak mindig más névvel. Azért ennyi idő alatt sokat árultál el magadról.
2021. máj. 16. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!