Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek mi bajuk van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi bajuk van a szüleikkel élő pasikkal?

Figyelt kérdés

Miért költözzek el egyedül, így legalább tudok többet spórolni. Egyedülállóként miért ne lakhatnék itthon? Ha majd lesz párkapcsolat, lehet költözni.

F/30

2021. máj. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
10 : miért is vagyok lúzer?
2021. máj. 16. 12:35
 12/42 anonim ***** válasza:
90%
És még hülye is.
2021. máj. 16. 12:36
 13/42 anonim ***** válasza:
97%

És ha kiveszel egy albérletet és egy hét után szakítotok? Megint visszamész a mamához és eljátszod ugyan ezt legközelebb is.

Akkor mindegy ha alapból magadnak kiveszel egy albérletet pár nap melóból és nem kell úgy táncolni ahogy mama fütyül.

Ha meg magadra nem vagy igényes, párkapcsolatban sem leszel.

2021. máj. 16. 12:39
 14/42 A kérdező kommentje:

13: mit is akartál ezzel mondani? egyedül minek égetni albérletre a pénzt, ha itthon is lakhatom?

semmi köze ahhoz ki milyen igényes, anyagilag viszont sokkal jobb így.

Van jövedelmem, mama meg nem "fütyül", mert nem vagyok már gyerek.

2021. máj. 16. 12:44
 15/42 anonim ***** válasza:
21%

De termeszetesen a noknel a pasihotel nem gond :)

36F incel

2021. máj. 16. 12:45
 16/42 anonim ***** válasza:
89%

De,gyerek vagy. Azért kell égetni a pénzt hogy saját életed legyen és ne kelljen anyicihoz alkalmazkodni és ne hallgasd hogy apád hogyan reszeli esténként meg ők se halljanak téged.

Ha meg össze is jössz egy nővel 1 nap alatt nem találsz albérletet, addig tök ciki hogy évesen nappal nem érhettek egymáshoz, este is csöndben.

Azt meg úgy értettem hogy ismeretlenül teljesen új kapcsolatra hülyeség kivenni albérletet, hogy ha többet ismerkednél akkor tudnád hogy van hogy néha pár találkozó után vége van, néha csak 1 szex után vége van, ezért hülyeség ismeretlenül kivenni albérletet.

De van hozzá köze hogy az életviteledre mennyire vagy igényes. Még alkalmizni,kalandozni se tudsz, mert ha felszedsz egy nőt aki csak szexelni akar, akkor elött be kell mutatnod anyunak apunak, végig kell hallgatni a szentbeszédüket. És normális nő ilyenkor tiplizik.

Az a normális ha előbb összecsiszolódtok és utána ismeri meg a szüleidet. Elvégre veled randizik nem velük.

2021. máj. 16. 12:59
 17/42 A kérdező kommentje:
16 : tehát kizárólag a nők kedvéért kell elköltözni hogy komfortosan érezzék magukat amikor átjönnek szexelni.
2021. máj. 16. 13:01
 18/42 anonim ***** válasza:
97%
Kedves Staropramen, számodra ez az otthonról elköltözősdi+nővel összejövősdi+önálló életbe kezdősdi jelenleg nem időszerű. Ha így haladsz, sose lesz az.
2021. máj. 16. 13:04
 19/42 anonim ***** válasza:
94%

12:18-as vagyok

Így legyen ötösöm a lottón:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2021. máj. 16. 13:05
 20/42 anonim ***** válasza:
94%
Ja, én is kiszúrtam Staropramen későbbi kérdését. "Ha majd lesz párkapcsolat, lehet költözni." Nem, nem lesz. Ezzel a mentalitással...
2021. máj. 16. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!