Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelt kérdés
Nekem kicsi van és már régóta gondolkodom a plasztikán. Most vagyok 18 éves, eddig úgy voltam hátha nagyobb lesz de nem. Vékony is vagyok.. szóval az is érdekel hogy a plasztikázott mellekről mi a vélemény de csak az aki már fogott vagy látott esetleg mert az tudja megmondani. Nekem a max az a C méret lenne amit még nem túl nagy. Ha lehetne inkább nagyobbat választanátok?

2021. máj. 15. 01:35
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
#39 Miért is vagyok agyatlan? Sokszor írtam hogy már rengeteget beszélgem a párommal erről és neki jó vagyok így. De MAGAMNAK NEM! Mindig bennem lesz hogy hiányzik és ahogy írtam már a melltartó és ruhák miatt se leszek boldog.
2021. máj. 23. 17:28
 42/51 anonim ***** válasza:
59%
18 évesen szabdald szét magad. Műanyag világban nagy sikered lesz! Nekem meg nincs 22cm-es farkam, ki is ugrok a tizedikről!
2021. máj. 23. 19:58
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak jó vagy úgy ahogy vagy, akkor egyáltalán nem értem, hogy miért nem tudod magad elfogadni 🤷‍♂️
2021. máj. 23. 20:01
 44/51 anonim ***** válasza:
64%
Túl sok az insta, ezek számára a követendő értékek. Egyébként mindenkinek joga van szétcseszni az egészségét, az életét!
2021. máj. 23. 20:08
 45/51 anonim ***** válasza:
88%
41: Átgondoltad? Még utána is meg akarod csinálni? Akkor hajrá, felnőtt ember vagy. Viszont azért számolj egy olyan rizikóval, hogy lehet, hogy a partnerednek valami miatt nem fog tetszeni, és akkor lelép. A műtét a te döntésed, az meg hogy ő mit szól hozzá, az az övé...:DDDD
2021. máj. 23. 20:31
 46/51 anonim ***** válasza:
68%

32 éves vagyok. Mindig törékeny testalkatom volt (magas se vagyok, 160 cm, vékony is vagyok és a mellem is kicsi). Ennek ellenére mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom, hogy buktak rám a pasik.

Aztán elszédített a férjem, aki szerintem az a tipikus FÉRFI. Magas, sportos, borostás, divatos. Jelenleg a 3. babánkat várjuk, a mellém sem a terhesség alatt, sem a szoptatáskor nem változott, se nem lett nagyobb, se nem lóg, ugyanolyan.

És annak ellenére, hogy férjnél vagyok, van már 2 gyermekem, úton a 3., még mindig van olyan, aki próbálkozna...

18 évesen engem is zavart, hogy kicsik, de hidd el, ha az összkép ok, baromira nem számít a mérete.

2021. máj. 23. 23:08
 47/51 anonim ***** válasza:
53%

Engem kb. 23-24 eves koromig zavart nagyon, hogy kicsik a melleim, en is gondolkoztam plasztikan, de ma mar nagyon orulok, hogy nem csinaltattam meg. A te generaciodnak sokkal nehezebb dolga van onelfogadasban az instagram miatt, de ha jobban megnezed, ott is egy csomo jo csaj KIVETETTE a szilikont, mert furcsa testi-lelki tuneteik lettek. Egyebkent is mar megfordult a trend a fenek iranyaba, ugyhogy ha onbizalmat akarsz, kezdj fenekre edzeni, en is ezt tettem:)

Ezen kivul sokat nezegettem szexi, pl. modell szineszno csajokat, de ami a leginkabb segitett, az a szaunazas (pl. wellness hotelben) es a nudista strand volt.

RENGETEG fele mell van, es az elejen mindig feltem, hogy en leszek a leglaposabb, de rajottem, hogy igazabol legtobbszor nem cserelnek testet senkivel. A legtobb nonek nagyobb melle van, mint nekem, de nagy fenekuk, combjuk, karuk is, es az en vekony testemhez egyszeruen a kicsi illik.

Nezd:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 24. 00:05
 48/51 anonim ***** válasza:
68%
Az hogy mekkora mellet szeretnél, az a te döntésed. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a férfiak mit gondolnak a kis mellről, akkor azt tudom mondani, hogy mi nem agyalunk annyit ezen, mint a nők. Persze megnézzük a nagy ciciket, sőt tetszik is, sőt egyes férfiaknak csak az tetszik, de a többség nem ezt keresi a nő testében.
2021. máj. 24. 07:27
 49/51 A kérdező kommentje:
#45 Igen tudom hogy ez is benne van. Viszont nem a testemért van velem és azt mondta hogy úgy is szeretne ha meg lenne. Neki az a fontos hogy boldog legyek.
2021. máj. 24. 19:53
 50/51 A kérdező kommentje:
#43 Fentebb leírtam hogy mi zavar és miért rrzem magam újra és újra rosszul magam.
2021. máj. 24. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!