Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelt kérdés
Nekem kicsi van és már régóta gondolkodom a plasztikán. Most vagyok 18 éves, eddig úgy voltam hátha nagyobb lesz de nem. Vékony is vagyok.. szóval az is érdekel hogy a plasztikázott mellekről mi a vélemény de csak az aki már fogott vagy látott esetleg mert az tudja megmondani. Nekem a max az a C méret lenne amit még nem túl nagy. Ha lehetne inkább nagyobbat választanátok?

2021. máj. 15. 01:35
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
84%
Azt ugye tudod, hogy az inplantoknak van szavideje és cserélni kell. Azt is vedd számításba, hogy tervezel e hízni/foggátlót szedni/szülni/szoptatni, mert ezek önmagukban is növelik.
2021. máj. 15. 01:59
 2/51 anonim ***** válasza:
91%

Kis mell? Imádom.

Megcsinált műanyag nők? A legkevésbé sem szeretem.

Önmagát elfogadni képtelen nők? Köszönöm, nem.

2021. máj. 15. 02:06
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar a kicsi? Mert az AA kosár is kicsi, meg a B is, de utóbbival már szerintem semmi baj és a pasiknak is megfelel. Én maximum akkor csináltatnék, ha teljesen lapos lenne a mellkasom, mondjuk az AA kosarat sem tölteném ki. Régebben sok before-after műtétes képet nézegettem, és egy csomószor csúnyább a végeredmény, mint előtte volt. Főleg vékony nőkön, rajtuk még a kisebb implantátum is úgy néz ki, mint két bőr alá tuszkolt gumilabda, ami mindjárt kipukkad.
2021. máj. 15. 02:06
 4/51 anonim ***** válasza:
19%

A kulcsszavak között olvasható az "önbizalom".

Tehát úgy gondolod, hogy attól leszel magabiztos, ha nagy a melled?

Ezen az alapon először próbálkozz meg egy agyátültetéssel, aztán gondold újra, hogy két lufi kölcsönöz-e belső erőt.

Nyilván nem, hisz aki a visszacsatolásoktól függ, az mindegy hogy néz ki, nincs önbizalma, hisz az belülről fakad, és nem remeg meg, ha nem kap pozitív visszajelzést. Ettől ÖN-bizalom. Az önbizalom építököve a kihívások vállalásának merszéből fakadó megtapasztalt sikerélmény.

Érdemesebb lenne várnod még pár évet, mielőtt átszabatod magad, mert megeshet, hogy fejlődsz, és érettebb személyiséggé válsz annyira, hogy nem lesz szükséged ilyesmire.

2021. máj. 15. 02:27
 5/51 anonim ***** válasza:
77%

Kis mell? Szuper!

Műmell? Soha.

2021. máj. 15. 02:41
 6/51 anonim ***** válasza:
88%

Barátnőmnek markomban elférő kis cicijei vannak, imádom őket.

Ő is meg akarja műttetni, pedig nem örülnék neki, maga miatt szeretné, meg hogy tudjon több dolgot is csinálni az ágyban velük együttlétkor.

2021. máj. 15. 03:26
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Számít mit mondunk? Komolyan, nem értem, mert fiúként végtelen férfit látok, aki imádja a kis melleket, és semmi gondja nincs vele. Ha vak lennék, akkor nem látnám, hogy rohadtul nincs baj a kis mellekkel.
2021. máj. 15. 03:32
 8/51 anonim ***** válasza:
88%
A kis mell szép, a probléma a fejedben van ( önbizalomhiány). Pszichológust javasolnék. Amúgy elég idétlenül néznél ki vékonyan, két nagy műanyag dinnyével a törzseden.
2021. máj. 15. 04:54
 9/51 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gondom nincs veluk
2021. máj. 15. 06:00
 10/51 anonim ***** válasza:
78%

#4 egy 18 évesről beszélünk, miért kell ilyen alpári stílusban kioktatni? Ki az, aki 18 évesen nem másoknak akar megfelelni? Sajnos szinte mindenki ezzel küzd tinikorban, majd kinövi, legyél már empatikusabb.

Kérdező, én is világ életemben vékony lány volt, A/B mellekkel. Sosem volt gondom így a pasizással, sokan kimondottan az ilyen méretet szeretik. Pedig lenne pénzem plasztikára, de nem akarom, majd ha szoptattam és lógni fog a mellem, akkor megcsináltatom. Szerintem a plasztika egyébként csak elrontaná, ahogy a többiek is írják. 21 éves korod előtt ne menj bele ilyenbe, mert még gyerek vagy, lehet olyan döntést hozol, amit utána megbánsz és már nem tudod visszacsinálni.

2021. máj. 15. 06:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!