Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kis mellről?
Kis mell? Imádom.
Megcsinált műanyag nők? A legkevésbé sem szeretem.
Önmagát elfogadni képtelen nők? Köszönöm, nem.
A kulcsszavak között olvasható az "önbizalom".
Tehát úgy gondolod, hogy attól leszel magabiztos, ha nagy a melled?
Ezen az alapon először próbálkozz meg egy agyátültetéssel, aztán gondold újra, hogy két lufi kölcsönöz-e belső erőt.
Nyilván nem, hisz aki a visszacsatolásoktól függ, az mindegy hogy néz ki, nincs önbizalma, hisz az belülről fakad, és nem remeg meg, ha nem kap pozitív visszajelzést. Ettől ÖN-bizalom. Az önbizalom építököve a kihívások vállalásának merszéből fakadó megtapasztalt sikerélmény.
Érdemesebb lenne várnod még pár évet, mielőtt átszabatod magad, mert megeshet, hogy fejlődsz, és érettebb személyiséggé válsz annyira, hogy nem lesz szükséged ilyesmire.
Barátnőmnek markomban elférő kis cicijei vannak, imádom őket.
Ő is meg akarja műttetni, pedig nem örülnék neki, maga miatt szeretné, meg hogy tudjon több dolgot is csinálni az ágyban velük együttlétkor.
#4 egy 18 évesről beszélünk, miért kell ilyen alpári stílusban kioktatni? Ki az, aki 18 évesen nem másoknak akar megfelelni? Sajnos szinte mindenki ezzel küzd tinikorban, majd kinövi, legyél már empatikusabb.
Kérdező, én is világ életemben vékony lány volt, A/B mellekkel. Sosem volt gondom így a pasizással, sokan kimondottan az ilyen méretet szeretik. Pedig lenne pénzem plasztikára, de nem akarom, majd ha szoptattam és lógni fog a mellem, akkor megcsináltatom. Szerintem a plasztika egyébként csak elrontaná, ahogy a többiek is írják. 21 éves korod előtt ne menj bele ilyenbe, mert még gyerek vagy, lehet olyan döntést hozol, amit utána megbánsz és már nem tudod visszacsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!