Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kis mellről?
10: "Ki az, aki 18 évesen nem másoknak akar megfelelni? "
Én. Később tanultam meg, hogy muszáj. Most már jobban odafigyelek rá, fiatalabb koromban konkrétan lesz@rtam, nem kellett volna.
#23 De van párom aki azt mondja hogy jó vagyok így. Most már csak azért nem ellenkezik hogy megcsináltassam mert nagyon sok hisztit, sírást élt át mellettem.
Tehát én neki és magamnak szeretnék megfelelni. De magamnak nehezen tudok így.
Nézd, szerintem ha nincsenek melleid, akkor érdemes csináltatni hogy legyenek. Pl mínusz AA-ról, B méretre.
De csak azért hogy B-ből C legyen, teljesen felesleges műteni.
Hát ne haragudj, de a szuper push up, pláne saját maguk által kitömött(!) melltartókban szambázó piszkafa lányokat én is röhejesnek tartom. Ordít, hogy kamu, nevetséges azt mutogatni, ami nincs. Extra vékony vagyok, teljesen lapos, van, hogy nagy az A kosár. Mégse jut eszembe gumilabdákat ültetni a testembe és zoknikat se gyömöszöltem soha a melltartóimba, pláne nem vettem direkt nagyobbat, hogy legyen mit tömni. Ez nagyon nem normális. Örülj, hogy a párod tolerálja ezt, nem beszélve a hisztikről (ezt te magad írtad). Neked pszichológus kell, nem szike.
Ja és lehet kiosztani a stílusért, de elegem van már, hogy önelfogadás, ebben való segítségkérés helyett egyesek még mindig a késre biztatják az ilyen gondokkal küzdőket, hogy szabdalja szét a testét, aztán két gumilabdával éljen, ami nem is természetes egyáltalán és kockázatokkal is jár (szükséges műtétekhez vagy betegség, sérülés miatti plasztikához ne hasonlítsa senki, mert nagyon nem egy szint a kettő).
26# Csak tudod ez úgy van, hogy minden pasi azt mondja minden nő mellére hogy "jóvan az úgy".
De ha kezdeni kellene valamit vele, akkor már, pfúj, ronda, dehogy szexelnék vele, fiús, nincs semmi cicije.
Szerencsés vagy hogy ekkora önbizalmad van, más nem született ekkorával, és még fejlesztve sem tudja annyira összeszedni magát, mert a valóság ott van, hogy vannak akiket erős trauma ért, pl engem évekig csúfoltak az osztálytársaim gimiben hogy "nem nőttek ki?" mondom micsoda?
Következő pasi.. Látom te szeretsz hason feküdni,..eltaláltam? És ha odáig jutunk hogy szex, egy bunkó pasimnak annyira érdekes volt a cicim, hogy benyomta a mellbimbómat neki a bordáimnak, mire pofon vágtam mert mocskosul fájt de ez őt nem érdekelte. De mutogatták már buliban hogy nincs cicim, ez úgy volt hogy egy ronda pasi benyúlt a kabátjába és ciciket formált a kabátjára vele, rám célozva hogy nehogy ránézzek mert szóba se jöhetek nála. A leg enyhébb célzás a kislányos cicid van mondat. Mit ne mondjak ez sem tett boldoggá, de volt olyan is hogy nagy volt rám a melltartó, mind nagy egyébként, a srác levette, el szörnyűlködött és lökött le magáról felöltözött és szó nélkül otthagyott. Persze soha többet nem láttam.
Na erre legyen önbizalmad valahonnan, ezt hogy oldanád meg?
27-es, értem a problémádat, de a probléma a körülötted lévő emberek, nem pedig a te cicid mérete.
Áldozat hibáztatásnak tűnhet amit írok, de mi a f*szért akarsz olyannal lefeküdni, aki nem is vonzódik hozzád? Akit nem ismersz meg annyira, hogy tudd, mit reagálhat rád, aki nem fogad el téged? Nem a cici méreted a ciki ilyen szempontból, hanem hogy ágyba kerültél (volna) olyan seggfejekkel, akik lelöknek magukról mert nem fogadnak el téged, vagy aki benyomja a bordáid közé ... ez, hogy nem szűröd a seggfejeket, hogy nem válogatsz, ez cikibb ... és ezzel van igazán baj, nem a méreteiddel.
Aki igazán szeret, az elfogad kicsivel is, mert úgy leszel szép neki, ahogy vagy. Ez meg sallang dumának tűnhet, de ha valaki igazán szeret, akkor a szemében te leszel a legszebb.
Van egy lány ismerősöm, egyszer beláttam a mellkasához, mert annyira kicsi neki, mint egy dió. Mégis bejött nekem anno, mert tök vagány, jó fej csajszi volt. Végül lett barátja, tombol náluk a szerelem, jó rájuk nézni.
Másik ismerősöm gimiből, szintén kicsi cicije volt, neki is hasonló dió, aztán gimi után megházasodott, lettek gyerekei, boldogan él.
Nekem is most a barátnőm kis cicijű, eddig minden exemnek B,C-s mellei voltak, de mégis imádom az ő melleit, meg az egész lányt egy az egyben ahogy van szeretem.
De persze te tested, felvághatod és berakhatsz valami műanyag cuccot. De a seggfejekkel való problémádat ne így akard megoldani. Attól még a kezdeti probléma megússza, hogy szembenézz vele és legyőzd, helyette nagy mellű leszel, aki továbbra is megengedi a rosszalakokat maga körül... Tanulj meg szűrni, tudatosan ismerkedni, szelektálni hogy ki az aki tényleg kedvel téged és ki az aki egy seggfej és csak felszínesen hajt rád, de a lényed nem érdekli. Ha pedig tényleg a lényed érdekli a másikat, a méret nem fog számítani a vonzalmában irántad, kívánni fog.
28# Köszi a biztatást rendes tőled.
Nehéz kiszűrni a hülyéket mert ezek az esetek mind váratlanul történtek. Hetekig ismerkedtünk, bulikba jártunk, moziba, étterembe és úgy tűnt hogy kedvelnek elfogadnak.
Ehhez van egy helyes arcom, elfogadható alakom, zárkózott voltam mindig de sok pasinak bejövök. Csak amikor szexre kerül a sor, akkor derültek ki ezek a dolgok. Akkor valahogy szívesen cserélnék más nővel.
Igazad van hogy személyiségtől függ de nem tehetek róla hogy én ezt kapom, és tudom hogy a hozzám hasonlóakat meg nem bántják. Ez igazságtalanság.
Aki meg nyomul rám az meg nekem nem jön be azzal meg azért nem kezdek. Így is rengeteg időt, kapcsolatot pazaroltam megalkuvásra és akkor 30 évesen itt állnék szűzen tapasztalat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!