Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kis mellről?

Figyelt kérdés
Nekem kicsi van és már régóta gondolkodom a plasztikán. Most vagyok 18 éves, eddig úgy voltam hátha nagyobb lesz de nem. Vékony is vagyok.. szóval az is érdekel hogy a plasztikázott mellekről mi a vélemény de csak az aki már fogott vagy látott esetleg mert az tudja megmondani. Nekem a max az a C méret lenne amit még nem túl nagy. Ha lehetne inkább nagyobbat választanátok?

2021. máj. 15. 01:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
#28 Én a párommal szeretnék maradni. Ő így szeret engem,legalábbis ezt gondolom. Viszont én magam miatt tenném meg mert őt nem zavarja. #27 hasonlóakat kaptam már csak a gond hogy fenekem sincs.. és rengeteget beszélünk a párommal csak ő már unja. Unja hogy rabfom kiakadok és sírok hogy "ocsmány vagyok" hogy nincs semmim nem szép stb. Anyukám meg főleg tudja hogy mindig sírás a vége ha arról beszélünk. Olyan mintha belenél zárva és látnád ahogy mindenki kint boldog de csak egy megoldás van hogy kitörj. Neked nem adatott meg hogy legyen valamid. Így is kiakartak és használtak kis mellel, szóval nem lenne másképp. Plusz nem kell keresnem mást. Ja és szar hogy ami nagyon tetszik melltartó kicsit eláll és mindig azon kell gondolkodnom hogy tömjem ki hogy jó legyen rám. Nem érzem jól magam hogy nem jól rám azok a ruhák amiket szeretnék viselni csak egy módon! Nem tudom elfogadni, lehet szar pszichológus volt de az hogy "szép lány vagyok" meg hogy "megijednek az emberek mikor meglátják? Nem", és hasonlók semmit se segítettek. A páromnak szeretnêk megfelelni és jól érezni magam! De magamnak nem tudok!!!
2021. máj. 22. 19:55
 32/51 A kérdező kommentje:
#Megkérdezhetem hogy milyen mikor megérinted?
2021. máj. 22. 19:59
 33/51 anonim ***** válasza:
19%
Meg kell próbálni WC papírral dörzsölni. Az elméletileg növeszti.
2021. máj. 22. 23:15
 34/51 anonim ***** válasza:
18%
Kicsitt OFF a kérdésem! Ti lányok/nők? Milyn körökben mozogtok? Ultra gáz hapsikra mondtok igent??? Majd még ti pedáloztok náluk, hogy fogadjátok már el a testem... No comment.
2021. máj. 22. 23:18
 35/51 A kérdező kommentje:
#34 Nem ide tartozik ez szerintem, akkor írj ki te is kérdést :).
2021. máj. 23. 09:18
 36/51 A kérdező kommentje:
#33 Nem tudom hogy te a 34-es vagy,de egyeltalán nem vicces. Amúgy meg senki sem tehet arról ki kibe szeret bele és hogy vannak rossz tapasztalatai. De kérlek ne írj ha csak nem a kérdésemre van válaszod.
2021. máj. 23. 09:22
 37/51 anonim ***** válasza:
12%
kiss mellűek a nagy péniszt szeretik a nagy mellűek meg picit.
2021. máj. 23. 12:51
 38/51 anonim ***** válasza:
76%
Nagymellű - de morvára nem vékony - nőként azt gondolom, hogy inkább kicsi, de természetes legyen. Kis mellre annyi szép melltartó van, míg a kannákon sok minden nem áll jól, pl. az enyém. Mondom ex-fehérnemű eladóként.
2021. máj. 23. 13:03
 39/51 anonim ***** válasza:
53%

Jó agyatlan vagy! A párod is csak egy kisfiú???? Hihetetlen hogy nem önt beléd önbizalmat.

Ha dagi lennél, az lenne a bajod!

2021. máj. 23. 16:51
 40/51 A kérdező kommentje:
#38 én pont csak b és c méretre talalok csak szépet
2021. máj. 23. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!