Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder randi,de mi van ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder randi,de mi van ha kamuprofil?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot tinderen,nagyon szimpatikus,beszélünk már jó ideje,de még nem találkoztunk. Ami feltűnt és aggaszt hogy név alapján nem találom meg facebookon,mert egy másik platformon beszélgetünk ahol kevés ismerőse van,csak 8embert követ,őt meg 0 és privat a profilja,de nem igazolta vissza a követésem(már egy hónapja kb.). Egyre közeledne a találka de félek. Küldött képet nem is egyet de azon lehet bárki. Fura hogy van kiírva egy név de nem találom facebookon se. Nem nagyon szeret szóban beszélgetni azért nem erőltettem,csak írunk egymásnak. Nagyon gyanús és nem tudom mit gondoljak. Szerintetek kamu és valami gyík szórakozik velem vagy csak ennyire nem szereti a közösségi oldalakat? Már nem tudom mit gondoljak. 21/l

#randi #szerelem #profil #Tinder #onlinetárskereső
2021. máj. 14. 02:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Felvetem a videochat ötletét vagy legalább a videóét ahogy a 4.válaszoló írta. A Google képkereső sajnos ilyenekre nem jó,nem ad ki semmit,rám se pedig minden platformon fent vagyok szinte és nem privát a profilom. Fura mennyire necces manapság ismerkedni,sose tudhatod ki-kicsoda valójában.
2021. máj. 14. 13:35
 12/13 anonim válasza:
hogy vegzodott?
2021. aug. 27. 18:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Nos,elég érdekesen. Elmondtam neki elég furának találom hogy mindig dolgozik ha találkozni akarok, és még sose láttam csak képen. Furán reagalta le és a vége az lett hogy nem válaszolt az üzeneteimre. Konkrétan eltűnt... se videochat,se hanguzenet,se egs videó róla. Úgyhogy meg vagyok győződve hogy valószínűleg kamu profil volt és megijedt hogy lebukott. Nem lett belőle semmi végül és azóta se találom egyéb platformon csak instán. Furcsa egy dolog volt.
2021. szept. 19. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!