Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder randi,de mi van ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder randi,de mi van ha kamuprofil?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot tinderen,nagyon szimpatikus,beszélünk már jó ideje,de még nem találkoztunk. Ami feltűnt és aggaszt hogy név alapján nem találom meg facebookon,mert egy másik platformon beszélgetünk ahol kevés ismerőse van,csak 8embert követ,őt meg 0 és privat a profilja,de nem igazolta vissza a követésem(már egy hónapja kb.). Egyre közeledne a találka de félek. Küldött képet nem is egyet de azon lehet bárki. Fura hogy van kiírva egy név de nem találom facebookon se. Nem nagyon szeret szóban beszélgetni azért nem erőltettem,csak írunk egymásnak. Nagyon gyanús és nem tudom mit gondoljak. Szerintetek kamu és valami gyík szórakozik velem vagy csak ennyire nem szereti a közösségi oldalakat? Már nem tudom mit gondoljak. 21/l

#randi #szerelem #profil #Tinder #onlinetárskereső
2021. máj. 14. 02:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is paranoid vagyok az ilyen online helyeken, közösségi oldalam sincs, de tényleg elég kamunak tűnik. Képet küldött, ráadásul többet is. Pont a kép, amivel a legjobban vissza lehet élni, mert elküldöd és nem tudod kinél ér célba, de még ha a megfelelő embernél is, bármikor tovább tudja adni másoknak, felhasználni (akár hónapok, évek múlva is).

Én se vagyok az a telefonálós típus, a videochattől is kiráz a hideg (amikor látom, hogy párok még evés, ivás, takarítás, fogmosás meg minden más közben is viszik magukkal és napi több órát beszélgetnek), de egy RÖVID meggyőződés arról, hogy az illető hogyan néz ki, az a legalapabb minden ismerkedésnél.

Én ezért is lettem creepynek gondolva többször, hogy engem nem érdekel, hogy a másik küldjön képet magáról. A kép az még ha őt ábrázolja is egy beállított valami, lehet régi, lehet teljesen más már azóta. Engem az érdekel, hogy a személyes találkozót megelőző néhány napban, most a jelenben hogyan néz ki. Mert ha párkapcsolat lesz belőle, akkor nem az instafilteres effektes stúdiófotót fogom látni, hanem azt, aki jó esetben videochaten lesz.

Úgyhogy a kérdésre a válasz: szerintem kamu, de személyes találkozó előtt mindenképp legyen videochat. Ha abba nem megy bele, akkor ne találkozz vele.

2021. máj. 14. 02:33
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Én akinél gyanakodtam, hogy kamuprofil ott google képkeresőt használtam és általában sajnos bejött a gyanúm... próbáld meg te is lementeni a képet és kép alapján keresni, de mindenképpen kérnék tőle a videotelefonálást, aki fél percbe nem megy bele ott gond van
2021. máj. 14. 02:39
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Full kamuprofil. Küldd el a francba, alázd le, és tiltsd le.
2021. máj. 14. 06:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Videochat, vagy kérni kell tőle valamilyen olyan képet, ami kicsit egyedibb, és valószínűleg nincs neki talomban. Vagy egy rövid videóüzenetet, ahol az általad leírt szöveget kéred vissza. Furán hangozhat, de minden netes randi előtt megcsináltam valamelyiket, miután megindokoltam, hogy rossz tapasztalatom van a kamuprofilokkal. Aki magát adta, annak nem volt baja ezzel, nyilván aki kamu profilról írt, az kiakadt, hogy mennyire nem bízom benne, és azonnal tiltott.
2021. máj. 14. 06:08
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Ez tutira kamuprofil.
2021. máj. 14. 06:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, velem is ezt csinálják, kikészít(én nő vagyok), se felismerhető face, se insta, a képeimen túl jól nézek ki szerintük, de beismerni nem merik, olyat mondanak helyette, hogy készítsek most egy fotót hol vagyok, vagy integessek a fotón, vagy most egyet maszk nélkül, de volt aki közölte hogy nem kellene kamuprofillal szórakozni és egyből tiltott.

Ne aggódj, a túl jó kép gyakran csak túl jó kép. Az én bőröm smink alatt nem olyan hibátlan, az orrom meg csak abból a szögből olyan kicsi, a hajam pedig csak akkor fénylik, ha hétágra süt a nap, meg épp akkor voltam fodrásznál, egyébként jobban lelapul. A nadrágom alatt télen alakformáló harisnya van, fent meg egy diszkrét mellplasztika miatt mutatok jól.

Olyan helyre menjetek, ahol vannak emberek és ne menj vele elhagyatott helyre.

2021. máj. 14. 06:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A videócset miért nem opció? Akkor látnád őt valójában, biztonságosan.
2021. máj. 14. 08:29
 8/13 anonim ***** válasza:
biztos kamu. nem azert, mert nem talalod facen, valakit en se talaltam meg, pedig tudtam a nevet, hanem ez az instad dolog az, ami inkabb gyanut kelt. miert nem igazolt vissza? erre nem kerdeztel ra? nem is ertem.. plane ha ot senki nem koveti ott, eselyes, h kamu az egesz.
2021. máj. 14. 09:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérj tőle egy olyan képet (akár többet is), ahol megmondod, hogy mit írjon rá és hogyan. Vagy hogy csináljon rajta valamit. Ha elküldi akkor nem kamu, ha megtagadja akkor valszeg hamis.
2021. máj. 14. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindig van lejjebb? Esetleg ennél nincs?
2021. máj. 14. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!