Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder randi,de mi van ha kamuprofil?
Én is paranoid vagyok az ilyen online helyeken, közösségi oldalam sincs, de tényleg elég kamunak tűnik. Képet küldött, ráadásul többet is. Pont a kép, amivel a legjobban vissza lehet élni, mert elküldöd és nem tudod kinél ér célba, de még ha a megfelelő embernél is, bármikor tovább tudja adni másoknak, felhasználni (akár hónapok, évek múlva is).
Én se vagyok az a telefonálós típus, a videochattől is kiráz a hideg (amikor látom, hogy párok még evés, ivás, takarítás, fogmosás meg minden más közben is viszik magukkal és napi több órát beszélgetnek), de egy RÖVID meggyőződés arról, hogy az illető hogyan néz ki, az a legalapabb minden ismerkedésnél.
Én ezért is lettem creepynek gondolva többször, hogy engem nem érdekel, hogy a másik küldjön képet magáról. A kép az még ha őt ábrázolja is egy beállított valami, lehet régi, lehet teljesen más már azóta. Engem az érdekel, hogy a személyes találkozót megelőző néhány napban, most a jelenben hogyan néz ki. Mert ha párkapcsolat lesz belőle, akkor nem az instafilteres effektes stúdiófotót fogom látni, hanem azt, aki jó esetben videochaten lesz.
Úgyhogy a kérdésre a válasz: szerintem kamu, de személyes találkozó előtt mindenképp legyen videochat. Ha abba nem megy bele, akkor ne találkozz vele.
Jajj, velem is ezt csinálják, kikészít(én nő vagyok), se felismerhető face, se insta, a képeimen túl jól nézek ki szerintük, de beismerni nem merik, olyat mondanak helyette, hogy készítsek most egy fotót hol vagyok, vagy integessek a fotón, vagy most egyet maszk nélkül, de volt aki közölte hogy nem kellene kamuprofillal szórakozni és egyből tiltott.
Ne aggódj, a túl jó kép gyakran csak túl jó kép. Az én bőröm smink alatt nem olyan hibátlan, az orrom meg csak abból a szögből olyan kicsi, a hajam pedig csak akkor fénylik, ha hétágra süt a nap, meg épp akkor voltam fodrásznál, egyébként jobban lelapul. A nadrágom alatt télen alakformáló harisnya van, fent meg egy diszkrét mellplasztika miatt mutatok jól.
Olyan helyre menjetek, ahol vannak emberek és ne menj vele elhagyatott helyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!