Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek egy ilyen helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy ilyen helyzetben? Kit válasszak vagy hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van két lány akikkel megismerkedtem a neten kb egy hónapja. Sokat beszélgettem mindkettővel és nagyon megkedveltem őket.

Az egyikük nagyon vonzó, közvetlen és az ideálom. A másik pedig visszafogottabb, csendesebb, de sokkal nyugodtabb életét él.

Őszintén az első lánynak a külseje és a kedvessége/közvetlensége fogott meg, a másiknak pedig a az őszintesége és alázatossága.

És nagyon szeretnék randizni valamelyikkükkel. Viszont nem tudom mit tegyek. Válasszak a kettő közül? Folytassam csak egyel? Ha igen akkor ti mit jevasoltok, melyikükkel? Vagy hívjam el rendre mind a kettőt és ha majd megismertem őket, akkor döntsek?

Nem szeretnék tisztességtelen lenni egyikkel sem, mindenképp szeretnék azzal, akivel nem alakul majd ki valami barát maradni, de nem tudom most mit tegyek.

2021. máj. 10. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Hívjam azt a lányt, akinek a külseje és a viselkedése fogott meg
Hívjam azt, akinek a belső értékei tetszettek meg inkább
Hívjam el mindkettőt és majd aztán meglátom mi lesz
28 szavazat
 1/5 MemoTube98 válasza:
9%
Válassz egyet és vard le a másikat. Problem solved
2021. máj. 10. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

A kérdésedet megválaszoltad saját magadnak!

Vidd el mindkét lányt randizni (persze ne egyszerre xd) ismerd meg őket személyesen is, és amelyikkel jobban szót értesz, egy húron pendültök, mindig van téma, aki jobban fel tud melletted oldódni válaszd azt.

2021. máj. 10. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben - és ezt nőként mondom - elhívnám mindkettőjüket. Persze minimum 3 nap különbséggel, hogy legyen időd rajtuk gondolkozni. Mindenkinek más, hogy honnantól van lelkiismeretfurdalása vagy honnantól esne neki rosszul ha a másik oldalon áll. Nekem ez, ha csak sokadik randin van, akkor az első csók, amúgy meg akkor amikor már elkezdek érzelmileg kötődni. Olyankor kell szerintem végleg választani. Ezért szerintem főleg egy netes első találkozásnál ami még csak nem is feltétlen randi, még nem érezném rosszul magam a helyebden - ez az én véleményem, és ami nekem fordíva esne jól.

Amit még hozzátennék, hogy lehet, hogy neten nagyon megvan az összhang, de élőben fél óra után elvágod, hogy nincs kémia, vagy máshogy néz ki, nem tetszik a hangja stb. Ha nagyon nagyon rosszul éreznéd magad mindkettővel randizni, akkor is mindneképp csak az első találkozó után döntenék a helyedben

2021. máj. 10. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy mi lett a vége (3mas voltam)
2021. máj. 11. 14:10
 5/5 anonim válasza:
Szerintem adj mind a kettőnek esélyt, és majd meglátod hogy ki szimpatikusabb jobban
2021. máj. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!