Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak ilyen helyzetben az eddigi fogorvosom vagy a páromat?
Fúj, én biztos nem szeretném, hogy a párom csinálja a fogorvosi de akár a nőgyógyászi kezeléseimet ....
De hát kinek mi ..
Inkább ne. A fogorvosod maradjon a fogorvosod.
Ha (isten ments) szétmentek a pároddal akkor mehetsz vissza a régihez mert hozzá ciki lenne.
Nem jó ha az orvos-beteg kapcsolatba érzelneket visznek az emberek.
Plusz nekem is furcsa lenne hogy (azért lássuk be a fentebb említett kezelések nem túl esztétikusak) ilyeneket a párom csinál rajtam utána meg ne arra gondoljon hogy folyik a vér meg a nyál amikor mondjuk meg aar csókolni:D
Maradj a dokidnál a párod meg a párod.
Fogorvos vagyok, 2 éve végeztem én is. 2 év után egy tömés vagy fogkőleszedés már rutinból megy, nem okozhat gondot. Ha rendszeresen jártál korábban, komplikált kezelésre, már nem igen lehet szükséged. Rosszul esne nekem is ha a párom máshoz menne azért, mert nem bízik a tudásomban, ezt nehogy megemlítsd neki. A párod is tisztában van biztosan a határaival, ha olyan dologról lenne szó, amihez még nincs meg a kellő tudása, biztosan nem vállalná a kockázatot.
Olyan szempontból igazad van, hogy a másik orvos tudja mit csinált neked, kontrollálja a saját munkáját, tudja mit rakott a szádba, és ő vállal rá garanciát, hogy rendben legyen.
Kezelek családtagokat. Azért az, hogy készítek egy tömést a fogukba, nem ugyanaz, mint egy szívműtét. Nem volt még gond senkivel.
9-es, itt nem (csak) a szakmai tudásról van szó.
Lehetnél te az év legjobb fogorvosa, akkor sem szeretném, hogy a páromként a számban matass, mondjuk a szuvas fogaim között.
Hívhatjuk ezt hiúságnak (az is benne van), de ne a szerelmem fúrkálja a lyukas fogaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!