Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik srácot válasszam? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srácot válasszam? Ti mit tennétek ilyen helyzetben? 23/L

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja elkezdtem beszélgetni egy sráccal, aki társkeresőn keresett meg. Majdnem minden nap beszélgetünk, de még nem találkoztunk. 29 éves egyedül él, van egy kutyája, dolgozik, Kecskeméten lakott régen. Kicsit szomorú családi háttere van, mert az apukája alkoholista volt és a srác mikor 13 éves volt a szeme láttára halt meg, anyukája 14 éves korában otthagyta, egy másik férfival ment el. 2 féltestvére van akik idősebbek nála az egyiknek van családja de elvált. Ők Kecskeméten laknak, de nem tartja velük azóta a kapcsolatot, ha haza is megy a barátainál lakik. Kedves, aranyos érett és tapasztalt srác, tetszek neki, jól elbeszélgetünk. Korábban ismerkedett még két lánnyal de annyira megtetszettem neki hogy hagyta őket. Viszont egy másik srácnak is tetszek, aki szintén ezen a társkeresőn talált meg kicsivel később és azóta beszélgetünk. 25 éves, a bátyjával lakik, dolgozik. Vele még nem beszélgettem annyit, de ő kicsit visszafogottabb, amilyen én is vagyok. Érdeklődő, kedves, sokat bókol. Ő rendes családi háttérrel rendelkezik. Rajzol, fotózik motorozik biciklizek szóval szereti a bátor dolgokat. Úgy érzem van bennünk közös. Külsőleg egyik se néz ki rosszul, az első ez a vonzó férfias típus, tudja hogy kell bánni a nőkkel. Volt már elég intim téma is köztünk és eléggé vonz, ugyanakkor kicsit sajnálom is a családja miatt. A másik meg úgy érzem kicsit ez a visszafogott, művészibb típus, de ő is ez a bátor, magabiztos. Mindketten szeretnének találkozni, de a 29 évesnek mikor elmondtam h mással is beszélgetek megbántottam ezzel mert ő nem beszélget mással. Szóval nagyon beleélte magát abba, hogy lehet úgy alakul majd és összejövünk. Nem tudtam, hogy nem beszélget mással és most rosszul érzem magam. Most hétvégén tudnék találkozni velük, de nem tudom kivel. Nem tudom kit válasszak.
2016. jún. 15. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Íme a társkeresők világa. Írjatok a nőknek ők meg majd szépen választanak mégis kivel akarják folytatni! Mert annyi a jelentkező, hogy dönteni sem tudnak.
2016. jún. 15. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Találkozz mind a kettővel személyesen, ÉLŐBEN, nem a neten kell kattogni, ha valaki kapcsolatot akar, és egy jó tanács: ne oszd meg mások magánéletét a neten. Van, aki erre bepöccen, jogosan!
2016. jún. 15. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kételyeid vannak a választással kapcsolatban, akkor ne válaszd egyiket se, mert egyik se tetszik annyira, hogy őt válaszd a másik helyett.
2016. jún. 15. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Istenem de nehéz az élet.. melyik srácot válassza :D
2016. jún. 15. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy ki hiszi el, hogy csak veled beszélget, amikor ti tudtok bőven válogatni :D Tuti, hogy ő is több lánnyal beszélget és talán mindegyik azt hiszi, hogy vele beszélget egyedül. Ha meg nem, akkor szerintem el kéne valakinek beszélgetnie ezzel a sráccal, hogy mennyire értelmetlen amit "csinál".
2016. jún. 15. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Találkozz mindkettővel. Az elsővel jó kapcsolatod lehetne...a másodikkal viszont gyorsan véget érne. Inkább baráti vonalon haladna tovább.
2016. jún. 15. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy kiteregetted gyakorira amivel megtiszteltelek téged. Ezek után nem kérdés, hogy kénytelen leszel a másik "versenyzővel" folytatni.
2016. jún. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!