Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők érdekel titeket a sugar baby kapcsolat? Kort írnátok?
"Tudsz egyáltalán olyan párt mondani a környezetedből, ahol nem a férfi tartja el a nőt?"
What :D Tudok, sőt, több olyat tudok, ahol a nő tartja el az a férfit. A normális kapcsolatokban viszont mindketten dolgoznak.
Mert nincsenek jól kereső nők a világban....
Én is ismerek olyat is, ahol a nő keres jobban, csak neki van állandó állása és ő a tanultabb is. Az általam ismert kapcsolatok többségében hasonlóan keres a két fél, de minden ismerősöm képes lenne az önfenntartásra egyedül is, legfeljebb nem azonos színvonalon. Egy-két ellenpéldát ismerek, ahol valóban a férfi az eltartó fél, ezek többnyire roma származású párok.
13,az a baj, hogy mindenki csak a saját körét látja. Az én ismerőseim többsége diplomás fiatal, egy megyeszékhelyen lakom, annak is egy jobb részén. Itt nem jellemző az éhezés és így nem kényszerülnek eltartott státuszba a nők. Persze létezik az a kevés, aki mégis emellett dönt, írtam is róluk. A többség azonban igyekszik, hogy ne kelljen senkitől függnie és/vagy minden erejével igyekszik a közös vagyont gyarapítani. De épp azért látom ezt magam körül, mert jó helyen élek és a közeli ismerőseim hasonló kaliberű emberek, különben nem érkeznénk jól magunkat együtt. A kirívó példák, mind a munkám, vagy korábbi iskolai kapcsolataim révén vannak a látóteremben.
Te valószínűleg merőben más közegben élsz és mozogsz mint én, de hiba kizárólag abból kiindulni, szemellenzősen tiltakozva minden más nézőpont ellen, mert épp úgy csak egy kis szelete a társadalomnak amit látsz.
"de olyanról nem, amiben a nőnek elég lenne a saját fizetése."
Csak téged minősít, hogy ilyen az ismeretts hu korod, hogy tanulatlan, ambíciói nélküli nőket ismersz csak.
Bár a legvalószínűbb hogy szimplán csak hazudsz.
Volt már egy ilyen kérdés nemrég.
Engem nem érdekelne, nem ez számomra az ideális 'család'modell.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!