Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomós okkal lezártunk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomós okkal lezártunk egy kezdődő kapcsolatot, érdekel, hogy van, ráírjak?

Figyelt kérdés
Kezdődő párkapcsolatról volt szó, mikoris elmondta, hogy kiküldetésre kell mennie 1,5 évre, az első perctől tudtam erről, csak a benne zajló vívódásokról nem beszélt, mint pl hogy nem tudja milyen lelkiállapotban fog hazatérni, nem szeretne érzelmileg belebonyolódni a kapcsolatba, nem várja el hogy megvárjam, de nem akar azon agyalni hogy vagyok-e még vagy sem, lett-e valakim, így inkább nem szeretne többet találkozni. Nem szexre ment, nem feküdtünk le, csodálatos romantikus programjaink voltak, amit csak álmomban el tudok képzelni, gyertyafényes vacsora, pezsgős fürdőzés éjszaka, megismertük egymás családját és barátait, tényleg komoly szándékai lennének. Mikor elköszöntünk kérte, hogy hívjam fel, én egyszer hívtam de nem vette fel, nem hívott vissza, nem jelentkezett. Tudom, hogy ennek most nincs folytatása, megértettem. De szeretnék tudni róla, hogy hogy van, hallani szeretnék felőle. Várjam, hogy vajon keresni fog-e vagy hagyjam békén? Utóbbival tudom, hogy megkönnyíteném a helyzetét, de bennem folyamatosan bennem van a remény, hogy hátha újra jelentkezik, minden reggel úgy ébredek hogy lesem írt-e és minden este így fekszem le.
2020. júl. 16. 10:36
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
várd meg, hogy ő jelentkezzen
17 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, most legyél korrekt és legyenek fontosabbak az ő érzései, mint a te kíváncsiságod. Érthető, miért zártad le, de most már ne kínozd őt se és magad se ezzel.
2020. júl. 16. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van :( Csak annyira szeretném ha tudná, hogy várom hogy újra beszéljünk.
2020. júl. 16. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen esetekben mondom azt, hogy érdemes egy ilyen férfi miatt mindent egylapra tenni, és kimondatlanul is várni. 1,5 év hamar elmegy, és kiderül, hogy csalóhoz volt szerencséd, vagy több lesz belőle.

Erről a ffinek nem kell szólni, csak magadba.

2020. júl. 16. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem bírtam tovább, írtam neki egy kisregényt. 2x10 percet volt fenn azóta online, de nem nézte meg. Gondolom nem fog jelentkezni a saját és az én érdekemben. Mindegy, a sors mindent úgy alakít remélem ahogy történnie kell.
2020. júl. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!