Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők érdekel titeket a sugar baby kapcsolat? Kort írnátok?
Nem. Már egész fiatalon tudtam, hogy normális kapcsolatot szeretnék, családot, biztonságot, egyenjogú, szereteten alapuló társkapcsolatot. 18 éves korom óta egy év kihagyással folyamatosan párkapcsolatban vagyok.
25N
1# ez tök jó.!
Tényleg.
Kevés ilyen van
De köztük is van biztosan akinek van titkos élete szerető esetleg. Nem tudom de itt is meg máshol is olvasva régen nem volt ennyire normális ha nő nővel, vagy ha tart szeretőt.
Ma itt szinte minden 2. Vagy3. Nő volt mivel van is aki rendszeresen és a szerető is.
Úgy értem hogy lazább lett a világ. Nem a nők ről akarnék rosszat csak
Egyáltalán nem érdekel a sugar baby kapcsolat. Mivel ez csak a prostitúció flancos neve. Szóval nem érdekel a prostitúció úgy általában.
Ha szexelni akarok, azt a saját örömemből teszem, nem azért mert kapok érte valamit.
Engem nem érdekel, mert nem kívánok prosti lenni. Az egyenlő kapcsolatban hiszek, ahol mindenki dolgozik és a pár egy csapat. :) Sajnos sokáig kellett keresgélnem, mire meglett a mostani párom. :)
Egyébként frissen 24. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!