Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan döntenél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntenél?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt hívtam el az egyik munkatársamat kávézni, találkozni munkahelyen kívül, de nemet mondott a munkahelyre hivatkozva, természetesen nem forszíroztam tovább és nem is rágódtam az elutasításon (nem randiként jeleztem felé, de rögtön értette mi a célom). Ugyanebben az időben egy másik munkatársam is nagyon tetszett, de kevésbé voltam benne biztos, hogy bejövök neki. Akivel találkoztam volna, azzal a személlyel kapcsolatban már nem érzek semmit (időközben ő az egyik vezetőm lett), viszont a másik munkatársamhoz továbbra is vonzódom.

Fél év elteltével, érdemes megpróbálnom a második munkatársamat találkozóra hívni (neki sem randiként jelezném)?

Bonyolítja a helyzetet, hogy hárman egy csapatban dolgozunk, közel ülünk egymáshoz munka közben, és ők ketten jóba vannak egymással.

A másik nehézség, hogy 80-90 km-re lakom a munkahelytől (kb. 3 éve ingázom, de ez a HO-nak köszönhetően pozitívan változott), azonban tervezem, hogy közelebb költözöm albérletbe és a következő években nem akarok munkahelyet váltani.

A környékemen (alapvetően az egész cégre igaz) főleg 25 éves nők dolgoznak, és többen barátnők, jó kapcsolatot ápolnak egymással így sajnos lehet híre menne. Tudok több olyan párról, akik ezen a munkahelyen ismerkedtek meg, akár még mindig itt dolgoznak és már családjuk is van.

Egy újabb kéréssel nagyon rossz helyzetbe hozhatom magam?

Az elmúlt 10 évben nem vonzódtam valakihez annyira, mint most, értékes és kedves emberről van szó.

Előre is köszönöm szépen a segítséget :)

25/F

2021. máj. 7. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Elhívnám
Nem hívnám el
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, most ha a nő normális, és esetleg elutasít, nem fog nagy ügyet csinálni belőle, felnőtt emberek esetén meg nem szokás ebből hírverést csinálni, nyugodtan hívd el, legfeljebb nemet mond, de legalább nem fogsz rágódni a végeredményen.
2021. máj. 7. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
hívjad persze
2021. máj. 7. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Aki nem kockáztat sosem tudja meg miből maradt ki és azt sem hogy mit nyert volna?

Ha nem hívod el később is bánni fogod mert meg sem próbáltad,előző helyzetben is el hívtad azt aki tetszett és ez így jó is volt mert tudod mi lett volna ha?

Hívd el nyugodtan,ne gondolj sokat,add magadat,majd alakul csak légy önmagad.

80-90 km nem a világ vége ha heti többször is tudtok találkozni,később meg majd úgy is alakul.

Azt mondod sok kolléganőd van,jó volna ha nekem is be tudnál mutatni 1-2 kolléga nőt,én is szívesen megismerném valamelyiküket.

23F

Sok sikert,hajrá.🙂

2021. máj. 7. 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Ma délelőtt beszéltem vele, azt jelezte, hogy barátilag oké de randinak nem, és miért a hétvégén, miert nem munka utan?

Annyit mondtam, hogy baratilag gondoltam ezt, es mivel messze vagyok munka utan nekem nem jo, de ha egyszer majd felkoltozok akkor oke.

De mivel felejtős az ügy nyilvan nem hivom ki, ki tudja mikor esik sor a koltozesre is, lehet meg honapok kérdése.:)

Szerintem ezzel sikerült mentenem a helyzetemen, mit gondoltok?

Koszi a valaszokat még egyszer. :)

2021. máj. 8. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Munkahelyre hivatkozott, hogy miert nem akar ezt nem irtam az elobb.
2021. máj. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!