Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem most már ideje lenne döntenem.25/N
Figyelt kérdés
Már az 5.randin vagyok túl de fogalmam sincs belemenjek a kapcsolatba. Ő már második randin többet érzett és mikor 4.randin megcsókolt tudta h velem akar lenni. Alig várta h megint találkozzunk. Elmondta h sűríteni akarja a találkozásokat mert egy következő szintre akarja vinni ezt a dolgot. Látszik rajta h odavan értem mindig keres udvarias kedves türelmes hozzám. Belsőleg tényleg nincs baj vele meg nem néz ki rosszul csak vhogy én nem érzem azt amizt ő. Lassan 2 éve nem volt kapcsolatom(igaz csak az az egy volt eddig) lehet megijedtem. Nem vtam ott se szerelmes. És ez az amitől félek. Mikor kicsit határozottabban kezdeményez csók ölelés ilyesmi akkor érzek vmi vágyat de lehet ez csak testi vágy. Másnál is érezném ezt ha megcsókolna sztem. De ha meglátom nincs az az izgatottság nem önt el a melegség. Nincs az h várom a talit. Szóval ez a bizsergés heves szívdobogás soha nem volt senkinél. Azért találkoztam eddig vele mert el tudok vele beszélgetni elfogadja h zárkózott vagyok és sokszor vagyok csendben. Mikor megölelt akkor is éreztem h vágyik rám ő engem akar és tudom h megbecsülne nem csalna meg. Ő az akiben meg lehetne bízni de fogalmam sincs miért nem érzem azt amit ő.2017. nov. 26. 10:20
1/7 anonim 

válasza:

ha nincs meg az a bizonyos szikra akkor halott a dolog. Főleg úgy hogy nem is várod a talit.. így hogy tudnál vele élni? ha már most unod
2/7 anonim 

válasza:

Elsőnek igaza van, de ott van még az is, hogy másnál sem érezted ezt. Van aki nem lesz szerelmes csak szereti a másikat és kész. Furcsa, de van ilyen. Neked kell dönteni: hiányozna ha többet már nem lenne az életed része?
Egyfelől korrektebb lenne elköszönni, más részt viszont lehet hogy bánni fogod ha nem próbálod meg. Ha az előző kapcsolatodnál sem voltál szerelmes, akkor mire vársz?
3/7 anonim 

válasza:

Mar dontottel. Tok felesleges ezt eroltetni.
5/7 anonim 

válasza:

"25/N .....Nem vtam ott se szerelmes." Akkor mégis mit vársz magadtol? Ne a lányregényekböl meg brazil sorozatokbol véld megtudni, hogy mit is akarsz? Nézd jozanabbul a világot!
6/7 anonim 

válasza:

Feleslegesen pazarlod az idejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!