Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikertelen randi után ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen randi után ez az általános?

Figyelt kérdés

Viszonylag hosszú kapcsolat után eltelt valamivel több, mint egy év, és először találkoztam valakivel társkeresőről. Beszélgettünk kb 2-2,5 órát, majd elköszöntünk, este még írt utána, hogy jó éjszakát.

Nagyjából éreztem rajta az elejétől, hogy nem erre számított, csalódott a valóságban, viszont nem zárta hamar rövidre a beszélgetés és a találkozót.

Másnap már nem jelentkezett.

Én egyértelműnek érzem ezt, azt hiszem hogy ha találkozó után nem jelentkezik a férfi annak oka van, viszont elgondolkoztam, hogy ez az általános? Hogy elutasítás helyett se szó se beszéd nem jelentkezik a másik?

Nem voltak soha a kapcsolat előtt/után ilyen találkozóim így nem tudom, viszont ezt kellemetlenebbnek érzem, mint a nyílt elutasítást. Viszont ha ez az általános, akkor igyekszem elfogadni a jövőre nézve.

Azt jól gondolom, hogy ha egy férfi nem jelentkezik,nincs értelme keresni?

2021. ápr. 28. 23:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Erőltetni nyilván nem akarom, akármennyire is szimpatikus volt nekem(nagyon), csak nekem ez elég furcsa volt.

Ahogyan az is, hogy végül ma, 2 nappal később jelentkezett, hogy mi a helyzet, de a válasz után már ignorált, annak ellenére hogy akárhányszor lépek fel írni valakinek, aktív,vagy 1-2 perce volt.

Szóval ezt még kevésbé értem, mint azt,ha egyáltalán nem keres, azt hiszem a netes ismerkedés nem lesz az én világom. Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 29. 16:56
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért ennyire ne fogd fel ezt tragikusan. Ha neked ez a módszer a legmegfelelőbb jelenleg, akkor ne tántorítson el egy ilyen eset. Nekem sok ilyen esetem volt, bár itt én vagyok a férfi, de megérte újra és újra próbálkozni. El kell azt fogadni, hogy a társkeresés első randija mindig egy lutri, lesz aki utána nem keres, lesz olyan aki keres, de amúgy semmit sem akar, csak éppen unatkozik. Nálam volt olyan lány ismerős, aki kb. 3 havonta rám írt, de sosem akart találkozni, sosem akart tőlem semmit és megmondtam neki, hogy akkor ne írogasson, felesleges.
2021. ápr. 29. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyébként tudod mi az érdekes?

Nálam az a szitu, hogy társkeresőn mindenki csak dugni akart, legtöbb nős is volt.

Aztán regiztem szexpartnerkeresőre heccből, ott meg pont az ellenkezőjével találkoztam nagyrészt.

2021. ápr. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!