Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen randi után ez az általános?
Viszonylag hosszú kapcsolat után eltelt valamivel több, mint egy év, és először találkoztam valakivel társkeresőről. Beszélgettünk kb 2-2,5 órát, majd elköszöntünk, este még írt utána, hogy jó éjszakát.
Nagyjából éreztem rajta az elejétől, hogy nem erre számított, csalódott a valóságban, viszont nem zárta hamar rövidre a beszélgetés és a találkozót.
Másnap már nem jelentkezett.
Én egyértelműnek érzem ezt, azt hiszem hogy ha találkozó után nem jelentkezik a férfi annak oka van, viszont elgondolkoztam, hogy ez az általános? Hogy elutasítás helyett se szó se beszéd nem jelentkezik a másik?
Nem voltak soha a kapcsolat előtt/után ilyen találkozóim így nem tudom, viszont ezt kellemetlenebbnek érzem, mint a nyílt elutasítást. Viszont ha ez az általános, akkor igyekszem elfogadni a jövőre nézve.
Azt jól gondolom, hogy ha egy férfi nem jelentkezik,nincs értelme keresni?

Bocsass meg, de nem tartalak szamomra fizikailag vonzonak, bar szimpatikus vagy,bar nem annyira, hogy baratok legyunk.
Nem hiszem, hogy jobban esne.

8/8
Én nem a 6-os vagyok, de azért szerintem randi után üzenetben le lehet írni, hogy mit gondolsz a másikról.
Mármint, hogy bocsi, de nem egymást keressük.
Értem én, hogy személyesen gáz mindenkinek a szitu, de hogy utána üzenetben sem, és ha valaki esetleg nem veszi a lapot és ráír a másikra, még csak válaszra sem méltatja, az szerintem nagyobb bunkóság, ha még ennyire sem méltatod a másikat.

Jó pár Tinder randin túl vagyok, és azt kell, hogy mondjam: igen, ez általános.
Ha nincs meg élőben a szikra, felesleges erőltetni. Ne vedd magadra, mert azzal csak magadnak ártasz.
Az más kérdés, hogy ez a srác aznap miért írt egyből.
Ha neked szimpatikus a srác (akár ő, akár bárki más a jövőben), egyszer ráírhatsz, és megkérdezheted kerek-perec, hogy szeretne-e még találkozni. Aztán a válaszából (már ha válaszol) úgyis fogod érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!