Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikertelen randi után ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen randi után ez az általános?

Figyelt kérdés

Viszonylag hosszú kapcsolat után eltelt valamivel több, mint egy év, és először találkoztam valakivel társkeresőről. Beszélgettünk kb 2-2,5 órát, majd elköszöntünk, este még írt utána, hogy jó éjszakát.

Nagyjából éreztem rajta az elejétől, hogy nem erre számított, csalódott a valóságban, viszont nem zárta hamar rövidre a beszélgetés és a találkozót.

Másnap már nem jelentkezett.

Én egyértelműnek érzem ezt, azt hiszem hogy ha találkozó után nem jelentkezik a férfi annak oka van, viszont elgondolkoztam, hogy ez az általános? Hogy elutasítás helyett se szó se beszéd nem jelentkezik a másik?

Nem voltak soha a kapcsolat előtt/után ilyen találkozóim így nem tudom, viszont ezt kellemetlenebbnek érzem, mint a nyílt elutasítást. Viszont ha ez az általános, akkor igyekszem elfogadni a jövőre nézve.

Azt jól gondolom, hogy ha egy férfi nem jelentkezik,nincs értelme keresni?

2021. ápr. 28. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Jól gondolod. Nincs értelme keresni. Ne vedd a szívedre, lepj tovább.
2021. ápr. 28. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jol gondolod. En is pont ebben a helyzetben vagyok. 2,5 hete semmit nem irt a pasi...en persze irogattam neki ezt-azt de el se olvasta
2021. ápr. 28. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ez általános, bár aki picit is ad magára, az leírja a másiknak, hogy bocsi, de én nem így képzeltem el/ élőben nem érzem a szimpátiát/ nem érzem hogy lenne jövője a dolognak.
2021. ápr. 28. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsass meg, de nem tartalak szamomra fizikailag vonzonak, bar szimpatikus vagy,bar nem annyira, hogy baratok legyunk.

Nem hiszem, hogy jobban esne.

2021. ápr. 29. 02:34
 5/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Felesleges megírni, első tali után ez teljesen egyértelmű, ez még csak egymás megismerésére való. Emiatt szoktam azt mondani mindenkinek, hogy felesleges első talinál órákat együtt lenni, hacsak nem olyan programról van szó, ami ezt igényli. Ilyenkor nagyon max. 1 óra elég, főleg ha közben érzed, hogy ebből nem lesz semmi.
2021. ápr. 29. 06:04
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
4-es, hidd el, hogy jobban esik, mint az, hogy levegonek neznek. Barmi jobb a kozonynel, ez nem csak egy mondas, tapasztalom sajat boromon is.
2021. ápr. 29. 07:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én volt már hogy rákérdeztem kerek perec... erre szabadkozott hebegett habogott, nem értem miért nem lehet felvállalni, hogy : Bocsi nem tetszel, nem egymást keressük, nem vagy az esetem akármi. Korrektebb lenne felnőtt emberek között mint a mismásolás.
2021. ápr. 29. 10:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os, hát nem tudom, ha élesben kapnál egy olyat, amit 4-es írt, hogy esne. Én már kaptam, megsúgom, szar volt:(
2021. ápr. 29. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:

8/8

Én nem a 6-os vagyok, de azért szerintem randi után üzenetben le lehet írni, hogy mit gondolsz a másikról.

Mármint, hogy bocsi, de nem egymást keressük.

Értem én, hogy személyesen gáz mindenkinek a szitu, de hogy utána üzenetben sem, és ha valaki esetleg nem veszi a lapot és ráír a másikra, még csak válaszra sem méltatja, az szerintem nagyobb bunkóság, ha még ennyire sem méltatod a másikat.

2021. ápr. 29. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó pár Tinder randin túl vagyok, és azt kell, hogy mondjam: igen, ez általános.

Ha nincs meg élőben a szikra, felesleges erőltetni. Ne vedd magadra, mert azzal csak magadnak ártasz.

Az más kérdés, hogy ez a srác aznap miért írt egyből.

Ha neked szimpatikus a srác (akár ő, akár bárki más a jövőben), egyszer ráírhatsz, és megkérdezheted kerek-perec, hogy szeretne-e még találkozni. Aztán a válaszából (már ha válaszol) úgyis fogod érezni.

2021. ápr. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!