Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hosszabb párkeresés után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb párkeresés után, honnan van erő?

Figyelt kérdés
Pl 6 hónap keresés után se nagyon jött olyan, akivel együtt lennél.. Kicsit unod már a dolgot és idegesít, hogy vagy nagyon rossz helyen keresel, vagy te vagy nagyon rossz. Már-már taszít az, hogy sok idióta keres kéretlenül, így egyre kevesebbet nézel fel, elgondolkozol, hogy egyáltalán van-e értelme keresni bárkit is. Ilyenkor, hogy veszel erőt magadon, hogy ne add fel? Hogy marad remény, hogy nem maradsz egyedül és végül megtalálod azt aki hozzád illik?
2021. ápr. 28. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell legyen. Lehet szünetet tartani. Most 2 hónapig aktívan ismerkedtem, nem jött össze. Kifáradtam. Ok, akkor szünet egy kicsit, profilt törlöm mindenhonnan. Amikor majd pár hónap múlva megint nagyobb kedvem lesz rá, akkor megint felmegyek. Nem kell állandóan ezt csinálni, mert tényleg bele lehet fáradni.
2021. ápr. 28. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
én 25 év keresés után adtam fel. Keres olyan hobbi amit szeretsz és foglalkozz inkább azzal.
2021. ápr. 28. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Azóta voltam énis kevésbé aktívabb, volt hogy tartottam kisebb szüneteket. Most bennem is megfordult, hogy tartsak-e hosszabb szünetet, minden törlésével és egyebekkel.

Illetve nekem már volt pár kapcsolatom, van hobbim, életem, szimplán beleférne más is, mert lennének közös tervek.

2021. ápr. 28. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szunetet kell tartani, mert kiegsz. Vissza fog meg jonni a kellene valaki mellem erzes es akkor megint bele tudod vetni magad.
2021. ápr. 28. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak van bennem egy kis félsz, hogy mi lesz ha most elvonulok és pont most találnám meg a “szőke herceget fehér lovon” aztán elkerüljük egymást és sosem lesz senkim😂
2021. ápr. 28. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok herceg van, nem egy. Az idozites legalabb olyan fontos, hogy kesz legyel egy kapcsolatra. Ha ki vagy egve, akkor hiaba lesz ott a herceg meg a lova. Inkabb nekimegy a sarkanynak.
2021. ápr. 28. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem😌

És köszönöm.

2021. ápr. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!