Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátráltat valakit a párkeresésben, ha nincsen jogosítványa?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 17:55
1/11 anonim válasza:
Nekem van, de kocsim nincs(tehát olyan mintha nem lenne) és egyáltalán nem hátráltat. Mondjuk tény, h Budapesten lakom, és egyelőre feleslegesnek érzem,h vegyek egyet, itt ennek nincs akkora jelentősége, mintha mondjuk tápióbattonyapusztaakármicsodán laknék, ahol minden minimum 15 km távolságra van.
2/11 anonim válasza:
Kevésbé, mint ha folyamatosan ezen vergődik. Szerezd meg, ha annyira zavar.
3/11 anonim válasza:
Egy dolog, hogy 1-2 naponta van ilyen kérdés, de az már kicsit sok, amikor napon belül van több. Azt hiszem délelőtt kérdezte valaki ugyanezt.
4/11 anonim válasza:
Nincs jogosítványom és van párom. Se őt, se a korábbit nem érdekelte, hogy nincs. Exemnek volt, a mostaninak szintén nincs, de néhány éven belül szeretnénk egy kocsit és addigra jó lenne, ha mindketten megszereznénk. Praktikussági okokból egy idő után nem árt, de őszintén szólva azért anélkül is lehet élni. Szerintem párkeresésnél nincs különösebb jelentősége. Persze biztos létezik olyan, akinél ez nagyon fontos, de szerintem a többség ha megismer valakit, aki minden más szempontból megfelelő számára, nem emiatt fogja ott hagyni. Talán akkor már lehet probléma, ha valaki nem tud vezetni és soha nem is akar, de szimplán az, hogy jelenleg nem tud, nem akkora gond. Annyi ennél sokkal fontosabb dolog van.
5/11 anonim válasza:
Nőket ez sem hátráltatja. Férfit hátráltathat, mert sok nő elvárja hogy legyen kocsija a pasinak (ha nincs, akkor lúzer), na meg "nehogymár bkvzzak/gyalogoljak a randiért"
6/11 anonim válasza:
semmi előnyét nem érzem annak, hogy van jogsim meg autóm.
8/11 anonim válasza:
Engem pl teljesen hidegen hagy, hogy van-e jogsija, vagy nincs. Sőt eddig eszembe sem jutott, hogy ez eszembe jusson párkeresésnél! :D 24N
9/11 anonim válasza:
Engem soha nem hátráltatott, a páromnak sincs. Érdekes, élünk még.
10/11 anonim válasza:
Nekem van de elotte, es utana sem lettem sikeres a parkeresesben.
Vegul lett parom de egy masik orszagban, odakoltoztem es nem volt jogsim itt egy ideig es a magyar jogsit nem fogadtak el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!