Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ebből a felsorolásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ebből a felsorolásból melyik pasi a legszimpatikusabb? (mind 26-29 év közötti)

Figyelt kérdés

Írok pár külső tulajdonságot is nagy vonalakban, de inkább a személyiség a lényeg. Indokoljátok is légyszi.

1. Kb. 180 magas, normál testalkatú, sötét hajú-szemű, helyesnek tartott, kissé kisfiús arcú. Informatikus, elég jól keres, a szülei lakásában él, ami tulajdonképp a sajátjának tekinthető, ő fogja örökölni, és van egy jobb kategóriás autója is. Kedves, hűséges, családcentrikus, 30-as évei elejére szeretne esküvőt és gyerek(ek)et. Talán kissé "unalmas", nincs széles érdeklődési köre vagy sok hobbija, inkább az az egyszerű, rendes srác típus.

2. Kb. 185 centi, szintén normál alkatú. Szőke hajú, kék szemű, szemüveges. Grafikusként dolgozik, nem keres nagy összegeket, de jól megél belőle hónapról hónapra, viszont a takarékoskodás nem az erőssége. Albérletben lakik, idősebb középkategóriás autóval jár. Kreatív, karizmatikus, társasági ember, szeret utazni, hobbija a fotózás, rengeteg országban járt már. Elég nagydumás, humoros, szórakoztató. Régen bulizós volt és sok kalandja volt, viszont nagyjából már megkomolyodott. Gyereket nem szeretne.

3. Kb. 175 centi, vékony testalkatú, sötét hajú, zöld szemű, szakállas. Bölcsész végzettségű, a filozófia PhD-ját csinálja. Nagyon okos, viszont egy kissé "elvont", és valamennyire visszahúzódónak is tűnhet. Két haverjával él együtt albérletben, autója és jogsija nincs. Szeret gördeszkázni, van pár tetoválása, nem veti meg kocsmázást és a füves cigit (de nem függő). Szerteágazó az érdeklődése, nagyon sok mindenről lehet vele beszélgetni, iszonyatosan művelt, és ha megismerik az emberek, általában lehengerlőnek találja a személyiségét és az intellektusát. Nem szeret előre tervezni, inkább sodródik az árral.

4. Kb 185 centi, sportos alkatú, szőkésbarna hajú és barna szemű, kifejezetten jóképű férfi. Gépésztechnikus végzettségű, évekig dolgozott külföldön. Nemrég jött vissza az országba, munka mellett levelezőn tanul gépészmérnöknek. Gyárban dolgozik, de irodai munkát végez (beszerző), közepesen jó fizetésért. Sok megtakarítása van, önerőből vett saját családi házat, felső kategóriás német autóval jár. Tipikus "férfias" érdeklődési körrel rendelkezik, kissé konzervatív és inkább a hagyományos szerepeket preferálja (persze nem úgy értve, hogy a nőnek a konyhában a helye). Energikus, szeret sportolni, kirándulni, a szabadban lenni. Egyelőre még nem téma a családalapítás nála, de komoly kapcsolatot keres.

2021. ápr. 21. 17:19
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
39 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Sose tetszettek a szőke, kék szemű férfiak, de a kettesre nyomtam, a felsoroltak közül vele lennénk leginkább egy hullámhosszon. Az első nekem túl nyugodt, a harmadik túl elvont lélek, a negyedik pedig konzervatív és családot akar.
2021. ápr. 21. 17:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Akinek ideje engedi, rövid indoklást is írhatna.
2021. ápr. 21. 17:35
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Hm.. igazából nehéz, mert az 1-es és a 4-es egyaránt tetszene. :D Oka, hogy mindig inkább a rendes srácok felé húzott a szívem. Az egyessel bizonyosan békés életünk lenne és mivel gyereket is szeretnék meg esküvőt, ez vele működne úgy, ahogy a 4-gyel is. A 2-es szóba sem jöhet, mert a kalandozós, plusz nem akar gyereket, a 3-as meg egy link alak és a szakállat sem szeretem különösebben.
2021. ápr. 21. 17:38
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

2-3

Indokaim:

Nem szeretnék gyereket. 2-ben nem tetszik a mászkálás. 3-ban tetszik hogy lenne közös érdeklődésünk, de a füvezés nagyon nem szimpatikus.

1 és 4 egyáltalán nem jönne be. 1 gyereket akar, amit én nem. 4 meg túlságosan "rendben van". A kalapom az tenném rá, hogy éveken belül rájön, hogy neki társ helyett főzőpunci kell. Nem hiszek a mesékben.

23N

2021. ápr. 21. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

A hármas nekem álomférfi lenne, ha valamennyire jóképű is, és hűséges :D

és persze ez a "sodrodik az árral" nem az egész életét jelenti.

2021. ápr. 21. 17:44
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

Ha nagyon választani kellene akkor a 2.,csak mert nem szeretne gyereket.

Nem tetszik benne hogy túl magas, kalandor volt, nem tud takarékoskodni.

A 3. jobban bejönne, ha nem kocsmázna, füvezne, és nem csak sodródna az árral.

A 4. tipikus magyar pasi. Fogadok a nője lefial neki 2 kölyköt, otthon marad, ő meg elhordja az asszonyt mindenféle lusta piócának mert nem dolgozik. De persze dolgozni ő nem engedi. Maradjon házi cseléd, anyja helyett anyja. Pár év és félre is kúr.

1.nem jön be, mert gyereket akar.

Inkább maradnék egyedül ilyen felhozatal mellett.

2021. ápr. 21. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
A 2-esre nyomtam, főként a külseje miatt, a szőkék, kék szeműek az ideáljaim. Viszont simán el tudnék képzelni kapcsolatot az 1-es, illetve a 4-es jelölttel is.
2021. ápr. 21. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak az egyes jöhet szóba, bàr ennyi alapján ő sem lenne álmaim férfija. A leírás alapján kicsit unalmasnak tűnik, de simán lehet, hogy van benne potenciál.

Alapvetően a 3-as lenne az etalon, de a kocsmázás és a füvezés teljesen kizáró okok.

A 2.-kal nem viselnénk el egymást, nem szeretem a nagydumás, nagy társasági embereket, rosszul érzem magam a társaságukban.

A négyes is teljesen off, mert a falra mászok a párkapcsolatban a konzervatív értékrendtől, meg engem ezek a tipikus férfias hobbik is taszítanak.

2021. ápr. 21. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

1: rendes, megbízható, nyugis, akivel lehet tervezni, ezek alapján olyan, akivel szívesen lennék kapcsolatban (persze csak ha jól ki is jövünk). Barátom is ilyesmi típus, hozzám ez illik leginkább, így rá szavaztam. Az nem gond nekem, hogy nincs olyan széles érdeklődési köre, ettől még nem biztos, hogy unalmasnak találnám.

2: igazából szimpi, kollégának, ismerősnek elfogadnám, mert jó fejnek tűnik, de párkapcsolati szempontból nem hiszem, hogy passzolnánk.

3: nagyon nem az én világom ez az elvont, füvezős, kocsmázós dolog, így nálam ő lenne az utolsó a rangsorban.

4: a leírás egyik részével kapcsolatban sincs különösebb kifogásom, de a személyiségéről nekem kevés volt ennyi infó, valahogy túl általános és a többiekkel ellentétben itt nem alakult ki a fejemben róla egy kép, hogy kb. milyen lehet. Megismerném jobban, jelenleg semleges a véleményem, de ennyi alapján szóba jöhetne.

A külső amúgy nem játszott szerepet az értékelésben, egyikük leírásában se volt semmi olyan, ami kizáró ok lenne.

2021. ápr. 21. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

"ami tulajdonképp a sajátjának tekinthető, ő fogja örökölni"

Nem, nem tekinthető annak. Nem az övé, hanem a szüleié, és feltehetően még vagy 20-30 évig. Már ha nem adják el vagy nem történik vele valami.

2021. ápr. 21. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!