Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neki tényleg ilyen lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki tényleg ilyen lenne egy jó randevú?

Figyelt kérdés
Már 1,5-2 hete beszélek egy nővel és tegnap végre találkoztunk is. Mind a ketten autóval mentünk egy népszerű kilátóponthoz. Minden jól ment viszont kb. 10-15 perc után mikor belejöttünk a beszélgetésbe egy oldali lett a kommunikáció. Úgy éreztem magamat mint egy állásinterjún abból is rosszabb fajtából. Cserébe legalább meghallgathattam, hogy a vállalkozása amit 2 DIPLOMÁS NŐKÉNT üzemeltet mennyire jól kezeli a jelenlegi válságot. Folyamatosan arról szólt minden monológ, hogy Ő mennyire független, sikeres, neki nagyon jól alakul az eltervezett életpálya modelje. Mikor elköszöntünk fogóval kellett kihúzni, hogy rendesen tudjunk még néhány mondatot beszélni. Nem régen néztem, hogy egy kis esszében leírta mennyire élvezte a "randit" és szeretne újra találkozni majd még a héten. Viszont nekem most az egyetlen gondolatom, hogy minél fájdalom mentesebben eltávolodjak tőle mivel semmilyen szinten nem vonz a személyisége.

2021. ápr. 12. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Bazz. nem, hogy örülnél, hogy nem neked kellett végig szóval tartani, az Isten mentsen olyan nőtől, aki nem szólal meg, én pont azt szeretem, ha egy nő MAGÁRÓL beszél sokat, ebből tudom, hogy érdemes-e még vele találkozni vagy sem, ha én beszélek, akkor csak ő ismer meg engem. Nekem pont az a jó, ha előnyben vagyok és én tudok róla sokkal többet, nem fordítva.
2021. ápr. 12. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Lehet nem fellengzésből ecsetelte az üzleti terveit, hanem csak bizonyítani akarta, hogy nem aranyásó és nem kellenek neki anyagiak. Illetve, hogy megáll a lábán (mert sok nő erre bem képes).

Én a helyedben esetleg kicsit utába kérdeznék, nem e van egy kis teljesìtménykényszere vagy rossz tapasztalata. Ha amúgy nem rossz ember, vonz ezen túl, én megpróbálnám.

2021. ápr. 12. 12:35
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Vannak olyan emberek, akik szeretnek dicsekedni vagy szeretnek magukról beszélni, ezzel összességében semmi baj nincs, nyilván előfordul olyan, hogy ez valakinek nem jön be.

Ha nem volt szimpatikus, akkor nyugodtan leépítheted.

2021. ápr. 12. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Anyagi helyzetedet akarta felmérni, ezek mind ilyenek. Szerintem volt egy gazdagabb srác is nálad talonban, csak dobta, ezért visszalépett hozzád.
2021. ápr. 12. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Én adnék neki egy esélyt, hogy vízszintes helyzetben is bizonyítsa, mennyire sikeresen és találékonyan kezeli a helyzetet, ha neki bejött a randi, akkor feltehetően igyekezni fog...
2021. ápr. 12. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
4.-nél és az 1.-nél a pont.
2021. ápr. 12. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nagyon örül neki, hogy ilyen helyzetben van és büszke az eredményeire.

Neked milyen lehetett volna az ideális randi? Mi a téma?

2021. ápr. 12. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván neked kell érezned, hogy mennyire volt a nő valóban irritálóan magamutogató/számodra idegesítő... de valóban átgondolhatnád, hogy:

- bizonyítási kényszere lehetett valóban, hogy nem aranyásó (nyilván rosszul csinálta, csak a motiváció nem mindegy, hogy üres dicsekvés vagy más volt a mondandója mögött)

- nem lehetséges, hogy zavarában dumált ennyit magáról? Magamon is észreveszem, hogy ha zavarban vagyok, akkor nem a kukák táborát gyarapítom, hanem a magyarázósokét :)

(...igen, tud ez is szerencsétlenül kijönni)

- mielőtt teljesen leírod: az, hogy ilyen közvetlenül, nyíltan felvállalja az èletèt, dolgait, utalhat arra is, hogy komolyan akart venni (...csak kicsit túltolta)

...azért ha magadba nézel: lehetséges, hogy esetleg te nem voltál túl kedves ès kommunikatív és ő így próbàlta oldani a kínos csendet?

Igazad van abban, hogy jó màr ismerkedés alatt is, ebben is a kölcsönössèg, de én csak ennyi alapján nem írnám le a másikat... főleg, hogy lehet más is a viselkedése mögött, mint amit most feltételezel.

Ha legközelebb is így lehengerel és uralja az egészet, akkor talán nyugodtabb szívvel mondhatod azt, hogy “kösz, de nem”.

Én ebben azt hiszem, megértőbb lennék, mert àt tudom érezni a másik oldalt is és nem rögtön a legrosszabb szcenáriót fogadom el.

Ha döntöttél, hogy nem szeretnéd folytatni az ismerkedést vele, mert ennyi is sok(k) volt belőle, akkor is kérlek egyenesen, őszintén, gerinccel- ahogy neked is jól esne fordított esetben, valahogy így:

“Köszönöm szépen, hogy írtál. Sajnos én nem tudom elképzelni kettőnk között a folytatást. Számomra túlságosan uraltad a randit és nem jó érzés volt, hogy ennyire magad állítottad a középpontba. Más típusú nőt keresek. Minden jót”

...vagy valami hasonló, ami kellően udvarias, nem általános, semmitmondó, hanem konkrét.

Még elegánsabb lenne, ha megtisztelnéd egy telefonnal... elvégre csak mások vagytok, nem volt veled gerinctelen vagy rossz.

Ennyit talán mindenki megérdemel.

2021. ápr. 12. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Az ilyesmit nem rogton es nem igy kell tudatni. Ez igy ellenszenves. Hasonszoru kell neki, akivel szepen ertekeloket tartanak.

Tenyleg sikeres embereket ismerek, igaz, nem magyarok, termeszetesen, normalisan, szerenyen viselkednek. Nem igy.

2021. ápr. 12. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Amit írtam, megmagyarázhatja azt is, hogy a hűvössége után miért lett újra érdeklődő. Ezt mással nem igazán lehet magyarázni sztem.
2021. ápr. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!