Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi első randi előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi első randi előtt már azt ecseteli, hogy mit tenne veletek szexuálisan?

Figyelt kérdés
Nőként gáznak tartom. Pláne, hogy társat keresek.

2021. ápr. 2. 17:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Ha már régóta beszélgettek, és te is belemész ezekbe a beszélgetésekbe, és adod alá a lovat, akkor nem gáz.

Ha önkényesen elkezdi ezt tolni, ráadásul alpári módon, akkor nagyon gáz.

2021. ápr. 2. 17:33
 2/22 anonim ***** válasza:
65%

Mióta beszéltek? Mert ha 2 hét után jutott ide, az nagyon gáz.

Mondjuk 2 hónap után is gáz, ha kéretlen a dolog.

2021. ápr. 2. 17:40
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

#1+1

Egyébként amelyik kutya ugat, az nem harap. Aki így "árulja magát" az egy nagy nulla az ágyban :)

2021. ápr. 2. 17:41
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Ő viszont nem társat keres, csak dugni akar.

Ilyet kapcsolatban szoktak csinálni, jobb esetben.

Ha még randi sem volt, akkor sok jóra nem számítanék tőle.

2021. ápr. 2. 17:41
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem lenne randi.
2021. ápr. 2. 17:43
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha régen ismerjük már egymást, akkor szinte el is várom. Különben márt akarna randizni, ha nem lenne belém szeretve? Ha meg belém van szeretve, akkor akarjon együtt lenni, különben nem párkapcsolat az, hanem csak barátság.
2021. ápr. 2. 17:45
 7/22 A kérdező kommentje:
De első randi előtt még nincs szerelem... Ez netes ismerettseg. Soha a bdös életben nem találkoztunk még
2021. ápr. 2. 17:50
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
7: Te tudod. Én még csak olyan fiúval randiztam, akit hónapok, évek óta ismertem és beleszerettem. Nálam ez UTÁN van az első randi, ami a kapcsolat kezdete. Szóval randi nekem csak kapcsolatban van. Kapcsolat előtti találkozásokat nem nevezek randinak.
2021. ápr. 2. 17:53
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
7: Szóval nálam nem jöhetne szóba randi egy netes ismeretség kapcsán.
2021. ápr. 2. 17:53
 10/22 A kérdező kommentje:
8. Azért mert veled találkozik valaki, nem biztos, hogy ő is úgy gondolja, hogy az első randi a kapcsolat kezdete. Én nem tudom Te milyen világban élsz, de neten keresztül senkibe nem lehet beleszeretni, max vonzónak tartani...
2021. ápr. 2. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!