Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha első randin csókolóztok a fiúval, felszoktatok izgulni szexuálisan? Érzitek a vágyat a szexere a sráccal?
Én olyankor nedves is leszek és annyira, hogy már lehet gáz... :$ legalábbis utána nekem már kényelmetlen járnom is, ha nem törlöm meg magam valahol. :D
De ez csak akkor van, ha tényleg olyannal csókolózok, aki iránt sokat érzek. :)
Egy itókázós buliban pl. nincs ilyen velem..
hát több oldalról is bukik a mutvaány nálam.
első randin nem csókolózok.
Felizgulok szexuálisan de csak akkor ha már fülig szeretem a srácot és mélyebb a kapcsolatunk a randizgatásnál.
2:
Első randin még én sem, de ezt úgy is lehet szerintem értelmezni, hogy akivel randizgatsz, azzal az első csókod...
Attól függ mennyire heves, érzéki az a csók. Igen, felizgulok. De én ha buliban smárolok egy idegennel aki nagyon tetszik, arra is feltudok izgulni. Le is tudnék feküdni velük.
21L
csaby69, miért ribiség ez? Akkor ha egy pasinak feláll, mi meg nevezzük buzeránsnak vagy mi?
Ekkora idiótát, mint te vagy, nem hordott még hátán a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!