Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi első randi előtt már azt ecseteli, hogy mit tenne veletek szexuálisan?
"Kapcsolat előtti találkozásokat nem nevezek randinak."
Pedig pont az a randi. Ha már egy pár vagytok, akkor az nem randi, hanem közös program.
Kérdező. A bullshit helyett miért nem árulod el inkább azt, hogy mióta húzod a srác agyát? Csak mert eddig csak a kontextust nem tudjuk.
Egyébként nyugodj meg afelől, hogy olyannal nem randiztál, randizol vagy fogsz randizni soha (értsd úgy, hogy soha), aki nem akar megdugni.
Férfiként mondom, nagyon gáz az ilyen ember. Látatlanban, sok esetben még telefonon sem beszéltek előtte és szexuális dolgokkal kezd el bombázni.
Persze van az a kategória, aki csak szexre vágyik, mindkét nemnél. Ilyen esetben ezzel semmi gond, de ha kijelented, hogy csak komoly kapcsolat érdekel, akkor ennek nincs helye.
Randi elott a neten eleve csak szórakozas van mivel a masik egy randim cyberüzenet csak önmagában.
Nálam megesik hogy pl fel vagyok huzva es ha akkor ir rám egy helyes srac aki pont egy hullámon van velem en is lazára tudom simán venni a chatelest tekintve hogy ugy sem ismer, idegen, igy kb az sem erdekel mit gondol rolam.
Igy, hogy mikor milyen passzban vagyok es mikor milyen passzban levo srac talál meg alakulnak ill bontakoznak ki a teljesen spontán random beszélgetések is egymás közt.
Amikből ezen a szinten még mindig bármi lehet (kiderul esetleg hogy kam a kép, vagy házas/szingli, vagy paraszt tanulatlan, vagy rugalmatlan es tavkapcs lenne, vagy passzolunk randiesélyes is, még minden egy VÁLTOZÓ együtthato, vagy csak egy mutató, index/amplitudo(nem jut eszembe a megfelelő kifejezés:D) csak még ezen a szinten.
*szoval a neten irogatva chatelgetve szemelyes ismerettség előtt, felőlem egy sima robot is irkálhatna akármit. Kb ennyit jelent csak a másik es nem többet.
Ha veletlen meg pont egy a hullám, akkor abbol még jo dolgok is kisülhetnek.
Ha meg nem akkor bezár másik nyit.
Megvan a szó. Ráta.
A masikkal történő csetelés szemelyes ismerettség elott nekem csupán csak még egy viszonyitási alap ahhoz hogy látok e a dologban vmi kapacitást, potenciált vagy nem.
17, 18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!