Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki ebben a helyzetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Tavaly itt megismertem egy kedves lányt és elkezdtünk beszélgetni mint barátok. Amúgy gondoltam hogy esetleg lehet majd több is ha találkozunk, bár nem adtam ennek hangot. Csak a keresztnevét, egyetemet és kerületet tudom róla, de egy hónap beszélgetés után ghostingolt. Amikor német tanárt akartam keresni, rátaláltam egy lányra, akire illik az őáltala leírt infók. Mit írjak neki az emailben? Lécci ne írjátok hogy felejtsem el aki ghostingolt, egy próbát megér! Ha utána sem, akkor okés! Csak komoly válaszokat kérek!2021. márc. 17. 20:00
1/6 anonim válasza:
Mivel egyáltalán nem biztos, hogy pont őt találtad meg, ezért csak óvatosan, de egyébként én beszélgetnék vele először a németről, aztán majd látnám.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy érted fogadjam fel különtanárnak és kérdezzem meg óra után?
2021. márc. 17. 20:36
3/6 anonim válasza:
Nem ez a terv? Mármint hogy németet akarsz tanulni?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen! Bár nem lenne fura ha tényleg ő lenne és barátok lennénk vagy több és tanítana is?
2021. márc. 17. 20:56
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy elküldtem az emailemet anno neki, de soha nem írt rá, utána ghostingolt. Lehet nem is emlékszik rá egy év után, remélem!
2021. márc. 17. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!