Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki vagy most mi legyen ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác aki egyetemi csoporttársam. Úgy látszott, kölcsönös a vonzalom, de eddig alig beszélgettünk és kaptam tőle ajándékot. De itt a vizsgaidőszak, ami sajnos a mi egyetemünkön elég kemény dió, néhányszor találkoztunk az egyetemen, de igazából most sztem senki sem a randizással van elfoglalva. Nekem elég nehezen megy, még kérdéses meglesznek-e a vizsgáim, akkor is hogy továbbmegyek-e vagy passzíválok, sőt az egyetemváltáson is gondolkozom...És ha tovább is megyek, akkor valószínűleg nem is fogunk találkozni, mert pont ahol megismerkedtünk, én ott nem lennék többet jelen...

2016. jan. 16. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Mit írnál egyáltalán?
2016. jan. 16. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:

A "szerintetek írjak neki..." kezdetű kérdésekre a válasz mindig az,hogy nem,ne írjál!

Ha kéne írnod,nem tennél fel kérdést,még magadban sem!

2016. jan. 16. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont hogy írnod kéne neki..Ne hagyd elveszni ezt a lehetőséget
2016. jan. 17. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!