Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben lévő pasinak hogy legyen barátnője?
25 éves vagyok. Csak néhány közeli barátom van, akikkel összejárok, nincs egy nagy, kiterjedt szociális hálóm. Sosem vagyok olyan környezetben, ahol új lányokat ismernék meg, nem tudom hogyan ismerkedhetnék.
Amúgy igényes, sportos vagyok, adok a külsőmre, és amikor még több lány volt a környezetemben, voltak akiknek tetszettem, szóval ilyen szempontból valószínűleg lenne esélyem.
Mit lehet csinálni ebben a helyzetben?
Ja hozzáteszem hogy nem a fővárosban élek úgyhogy a kulturális lehetőségeim nem olyan sokrétűek.
Ha még tanulsz, akkor suliban, de ha nem, akkor a munkahelyeden is próbálkozhatsz (kivéve, ha ott, csak férfiak vannak).
Van ahova elszoktál járni? Vannak ott nők?
Kutyád van? Ha igen, akkor vidd el sétáltatni. Beszélgess el más nőkkel, akiknek ugyanúgy van kutyájuk. Megjegyzem: a kutyakölcsönzést felejtsd el!
Utolsó ezt a kutyás baromságot felejtsd el!
Írtam már ki kérdést miért lett divat a fiatalok közt ez a kutyasetalgatas, utcán este vihogas csoportokban. Mostmar értem ismerkedesre van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!