Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a fiúbarátaimnak barátnője van, teljesen el vagyok hanyagolva. Nagyon rossz helyzetben vagyok, mit tegyek? (Többi lent)
Szerintem pasi és csaj között nem lehet igazi barátság (Ha van is, akkor az már tovább konvertálódik szerelembe), ezért sincsenek vitáitok gondolom. A viták elkerülhetetlenek egy ilyen közeli kapcsolatban, mint a barátság, ha csak haverkodásról van szó, hol inkább nem mondják meg az őszintét, csak bólogatnak, egyszerűbb ezeket elkerülni.
Nyilván mivel most jól megy a soruk, nincs már szükségük egy lelki szemetesre, és gondolom a csajok sem néznék jó szemmel, ha olyan sokat lógnának veled, mint régebben.
Inkább foglalkozz a pasiddal!
Olyanok véleményére van szükségem, akik szintén ilyen szituban vannak. Gondolom, nem lehetsz több 15-nél, vagy csak nagyon beszűkült a látásmódod. Fiúkkal nőttem fel, szinte mindig velük barátkoztam, nem most fogok ezen változtatni. Velem a csajok mindig kib...sztak úgyh bocsi, de inkább nem kérek a női barátságokból. És igenis, van barátság. A barátnőikkel meg teljesen jóban vagyok, nincs féltékenykedés, mert ők felérik ésszel, hogy ez nem több, mint barátság. A haverjaimmal van a baj, akik bepapucsosodtak. A pasimmal meg foglalkozok eleget, ne aggódj, de amikor ő is a haverjaival meg a barátnőivel van, akkor?
Utolsó, a régieket akarom visszakapni, nem újakat szerezni. Na meg, gyk-n... nahh...
21 vagyok. Nem tudom miből szűrted le, hogy 15 lennék.
De ahogy látom, nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!