Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta a fiúbarátaimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta a fiúbarátaimnak barátnője van, teljesen el vagyok hanyagolva. Nagyon rossz helyzetben vagyok, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nekem is van pasim, de ő nem hanyagolja a barátait. A fiúbarátaim mindig nekem panaszkodtak, amikor nem volt nőjük, mindig mindent együtt csináltunk. Ok, hogy most több időt vannak a nővel, de az MINDEN idő és nem TÖBB. Már szinte az sms-ekre se válaszolnak. Teljesen egyedül érzem magam, volt még néhány haver, meg barátnő, de azok is kimentek külföldre. A pasimnak meg fontosak a barátai, így nekem pont egyik se jut, se odaadó pasi(abban az érteemben, mint a barátaim), de haverok. :(

2014. jún. 30. 11:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
NEM, nem veszek semmilyen revansot. és nem gyötör h a haverjaival van. totál megértem, mert ez a normális. az bánt, h az én barátaim hagytak engem cserben:S
2014. jún. 30. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:
A pasid csajokkal haverkodik??
2014. jún. 30. 23:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Képzeld el, igen :) Vannak barátnői is, nemcsak barátai. Ahogy nekem is fiúbarátaim. Te a marsról jöttél amúgy, vagy mi van?
2014. júl. 1. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem jöttem a Marsról. De a pasid is csak kizárólag ellentétes neműekkel barátkozik? Gondolom nem.
2014. júl. 1. 12:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, persze. Ahogy én sem, de mondom, a barátnőim külföldön vannak, évente 2x jönnek haza.Az meg nem sok.
2014. júl. 1. 13:03
 16/16 anonim válasza:

Azok nem barátnők akkor, hanem ismerősök.

Nos miért nem erőszakolod magad rájuk, hogy elfelejtettek téged, meg hogy miért meghogy olyan szemetek amikor már csajuk van rád se néznek vagy mit tudom én :D

Kérdezd meg tőlük, hogy miért nem keresnek, de én is csak arra tudok tippelni mint az előző válaszolók - nem kell már nekik lelkiszemetes vagy most van más elfoglaltságuk stb.

Miért nem barátkozol a pasid barátaival akkor?

Nekem is vannak fiúbárátaim, akik mára már ismerősök inkább, mert újabban nem beszélek velük annyit mint régen, sőt nem is találkozom velük sokat, de ha rám írnak ugyanúgy eltudok velük hülyülni mint rég. Egyszerűen velük csak elszakadt a kapcsolat egyre kevesebbet beszéltünk, nem találkoztunk már olyan sokat, és egy idő után már nem is írtunk.:)

Fiú haverok már csak ilyenek xd ha van egy fiú BFF-ed akkor pedig rúgd szájba!:D hogy meri ezt tenni veled! :( a bff-ek azok akiknek nem szabad megunniuk egymást! :DDDDDDD

2017. júl. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!