Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a fiúbarátaimnak barátnője van, teljesen el vagyok hanyagolva. Nagyon rossz helyzetben vagyok, mit tegyek? (Többi lent)
Azok nem barátnők akkor, hanem ismerősök.
Nos miért nem erőszakolod magad rájuk, hogy elfelejtettek téged, meg hogy miért meghogy olyan szemetek amikor már csajuk van rád se néznek vagy mit tudom én :D
Kérdezd meg tőlük, hogy miért nem keresnek, de én is csak arra tudok tippelni mint az előző válaszolók - nem kell már nekik lelkiszemetes vagy most van más elfoglaltságuk stb.
Miért nem barátkozol a pasid barátaival akkor?
Nekem is vannak fiúbárátaim, akik mára már ismerősök inkább, mert újabban nem beszélek velük annyit mint régen, sőt nem is találkozom velük sokat, de ha rám írnak ugyanúgy eltudok velük hülyülni mint rég. Egyszerűen velük csak elszakadt a kapcsolat egyre kevesebbet beszéltünk, nem találkoztunk már olyan sokat, és egy idő után már nem is írtunk.:)
Fiú haverok már csak ilyenek xd ha van egy fiú BFF-ed akkor pedig rúgd szájba!:D hogy meri ezt tenni veled! :( a bff-ek azok akiknek nem szabad megunniuk egymást! :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!