Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók az első randin? Elvárt, vagy túl sok?
Figyelt kérdés
Fiúk, ti általában lekapjátok a csajt az első randin? Mondjuk ha Tinderen ismerkedtek meg, vagyis előtte nem láttátok egymást, csak pár napig chateltetek előtte.
Lányok, ti elvárjátok hogy a srác megcsókoljon az első randin? Mondjuk egy délutáni séta után a parkban.
2021. márc. 12. 21:56
1/15 anonim válasza:
Első randin nem várom el, sőt. Egy randi annyira elég, hogy eldöntsem, van-e értelme további talalkozóknak. Szép is lenne, ha mindenféle alak lekapna randi végén. :D második randin már rendben van.
3/15 anonim válasza:
Jóképűbb férfi vagyok. A nők kb kétharmada simán benne van az első randis csókban, ha tetszel neki. De persze nem 1-2 órás első randi után, hanem egy kicsit hosszabb 3-4 órás után inkább.
4/15 anonim válasza:
nagyon emberfüggő. nekem
szimpatikusabb, hogyha nem ront egyből ajtóstól a házba és vár egy picit.
5/15 anonim válasza:
Tinder = szexpartner kereső. A xopás alap, ha már szexpartnert keresek.
6/15 anonim válasza:
Tinderes tapasztalatom nincs, de en azt gondolom nem elvárás semmi, minden a szimpátián múlik. Ha nem egyeznek az igenyek, nincs csók. szerintem le lehet szűrni ha valaki csak szexet akar..
7/15 anonim válasza:
Nálam minden alkalommal, akikkel megvolt a vonzalom, legalább csókkal búcsúztunk, vagy ha nagyon vonzódtunk akk a randi fele körül már volt, vagy ami nagyon meglepett h többen azzal nyitottak.
Akikkel nem éreztem a dolgot, azoknál nem volt.
8/15 anonim válasza:
Egyébként miért releváns h tinderes vagy honnan van?
9/15 anonim válasza:
8.-nak.
Mert a Tinder szexpartner kereső. Ha ott keresek nőt, akkor dugásra kell csak.
Tudod a benzinkútra sem cipőt megyek venni.
10/15 anonim válasza:
És aki itt talál szexpartnert, ott meh férjet/feleséget akk mi a hiba az univerzumban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!