Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá én a srácnál? Miért húzza?
Sziasztok!
Van egy srác akivel jó ideje ismerkedek, csak Bécsben tanul most szünete van a suliban így itthon van de viszonylag sűrűn hazajár. Itthon van most 1,5 hónapig, és elmentünk randizni (ő hívott),
jól sikerült láttam is hogy tetszem neki mert úgy nézett, meg bókolt sokat (am. nem ez a player fajta mert nem sok barátnője volt meg picit látszott randi alatt is hogy annyira azért nem az a hűde magabiztos tapasztalt srác, de aranyos volt).
Még helyben elhívott hogy ha van kedvem folytathatjuk mondtam is hogy persze, sőt még mikor hazaértem én is írtam magamtól hogy köszönöm, jól éreztem magam stb..(tehát hogy egy picit megerősítsem)
Másnap is rám írt hogy hogy vagyok, meg azután is, és tett utalásokat hogy milyen jó a társaságom stb..
de ma van 3. napja hogy randiztunk és még nem kérdezett rá hogy a héten mikor hogy(pedig ha ilyen kevés ideig van itthon ki kéne használni szerintem hogy jobban megismerjük egymást, így most nem értem mire vár...)
szerintetek ha holnapig se kérdez rá megkérdezzem hogy mizu ezzel? Csak nem akarom hogy nyomulásnak vegye, viszont akkor én is úgy tervezném a hetem meg minden hogy ráérjek...
23L , ő 25F

Ha akarsz vele találkozni, kérdezd meg, hogy ráér-e, vagy jönne-e.
2021 van, nem kell az álszemérem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!