Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkből férfiak lettek, a férfiakból meg gyerekek, hova vezet ez?
Legalábbis azt látom, hogy a nők többsége képletesen szólva tököt növesztett magának és egy részük olyan, mintha egy férfivel beszélgetnél. A hagyományosan nőies tulajdonságok pedig egyre inkább kiveszőben vannak, mert az mostanság nem divatos.
Miután a nők többsége átvette a férfi szerepeket, így a férfiak egy jelentős része meg gyerek szerepbe lépett vissza.
Ezek a teljesen férfiasan viselkedő nők itt Európában többen vannak már, mint a klasszikus férfias férfiak.
Egy nagy elmagányosodás van kilátásban, ahol a nők alig találnak olyan férfit, akire fel tudnának nézni, a férfiak pedig alig találnak olyan nőt, akire nőként tudnak tekinteni.

Dehogy eleve olyanok...szerinted ki akar férfi lenni? Mekkora baromság ez. Zsigerileg távol áll ez a legtöbb nőtől.
Hidd el, kérdező, hogy a ráutaltság, a kényszer szüli.
Hogy a férfiak pedig miért nem férfiasak? Szerintem az elcseszett apakèp miatt. Mindkét szülőnek nevelnie kellene a gyereket, de ebben az országban valahogy ez sosem volt divat, és nem is kérte ezt számon az apákon senki, az anyák sem sajnos.

Még mindig nem válaszoltad meg, miket tartasz férfias tulajdonságnak.
Eddig a tudást írtad, szerintem és a kultúrtörténetünk szerint az nem férfias.
Várjuk a többit.
Van pl., aki szerint a hosszú haj nőies, szerintem és a kultúrtörténetünk szerint férfias.
félre lehet érteni szándékosan
de akinek egy csöpp esze van tudja mire gondolok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!