Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkből férfiak lettek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkből férfiak lettek, a férfiakból meg gyerekek, hova vezet ez?

Figyelt kérdés

Legalábbis azt látom, hogy a nők többsége képletesen szólva tököt növesztett magának és egy részük olyan, mintha egy férfivel beszélgetnél. A hagyományosan nőies tulajdonságok pedig egyre inkább kiveszőben vannak, mert az mostanság nem divatos.

Miután a nők többsége átvette a férfi szerepeket, így a férfiak egy jelentős része meg gyerek szerepbe lépett vissza.

Ezek a teljesen férfiasan viselkedő nők itt Európában többen vannak már, mint a klasszikus férfias férfiak.

Egy nagy elmagányosodás van kilátásban, ahol a nők alig találnak olyan férfit, akire fel tudnának nézni, a férfiak pedig alig találnak olyan nőt, akire nőként tudnak tekinteni.

2021. ápr. 10. 23:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy eleve olyanok...szerinted ki akar férfi lenni? Mekkora baromság ez. Zsigerileg távol áll ez a legtöbb nőtől.

Hidd el, kérdező, hogy a ráutaltság, a kényszer szüli.

Hogy a férfiak pedig miért nem férfiasak? Szerintem az elcseszett apakèp miatt. Mindkét szülőnek nevelnie kellene a gyereket, de ebben az országban valahogy ez sosem volt divat, és nem is kérte ezt számon az apákon senki, az anyák sem sajnos.

2021. ápr. 11. 10:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezért is történt az, hogy Miskolcon egy dühöngő őrült faszit egy nő állított le a villamoson, a sok nyomorék, semmirekellő kisfiú, meg úgy fordította el a fejét, ahogy csak tudta.... :)
2021. ápr. 11. 10:27
 23/27 A kérdező kommentje:
Ez nem magyar jelenség, hanem világjelenség. Legalábbis a nyugati fejlett világban ez még inkább jellemző, mint itthon.
2021. ápr. 11. 11:00
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
A képzettség, határozottság, céltudatosság közül pontosan melyikhez van szükség péniszre? Ha egy nőnek van agya, amit nem fél használni, annak mi köze a nőiességhez? Mi a nőiesség? Én egy kutatóintézetben dolgozom, műszaki területen, a kollégáim több, mint 80%-a nő. Vagy mi nem vagyunk nők? Mi van a férjeinkkel, akik szintén hasonló kvalitású munkát végeznek és tudják, hogy kell főzni, mosni, takarítani? Nem pontosan értem a vaginám szerepét a gondolkodással és a céltudatossággal kapcsolatban.
2021. ápr. 11. 17:10
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

Még mindig nem válaszoltad meg, miket tartasz férfias tulajdonságnak.

Eddig a tudást írtad, szerintem és a kultúrtörténetünk szerint az nem férfias.

Várjuk a többit.

Van pl., aki szerint a hosszú haj nőies, szerintem és a kultúrtörténetünk szerint férfias.

2021. ápr. 11. 18:51
 26/27 A kérdező kommentje:

félre lehet érteni szándékosan

de akinek egy csöpp esze van tudja mire gondolok

2021. ápr. 11. 20:03
 27/27 anonim ***** válasza:
#22 A buszos balhéknál mindenki elfordítja a fejét, ez nem csak Miskolcon van így sajnos. Olyanról viszont még én is csak itt hallottam, hogy a nyugdíjas néni megtépte a fegyveres bankrablót, szóval lehet valami ebben a bükki vízben :D
2021. ápr. 13. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!