Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkből férfiak lettek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkből férfiak lettek, a férfiakból meg gyerekek, hova vezet ez?

Figyelt kérdés

Legalábbis azt látom, hogy a nők többsége képletesen szólva tököt növesztett magának és egy részük olyan, mintha egy férfivel beszélgetnél. A hagyományosan nőies tulajdonságok pedig egyre inkább kiveszőben vannak, mert az mostanság nem divatos.

Miután a nők többsége átvette a férfi szerepeket, így a férfiak egy jelentős része meg gyerek szerepbe lépett vissza.

Ezek a teljesen férfiasan viselkedő nők itt Európában többen vannak már, mint a klasszikus férfias férfiak.

Egy nagy elmagányosodás van kilátásban, ahol a nők alig találnak olyan férfit, akire fel tudnának nézni, a férfiak pedig alig találnak olyan nőt, akire nőként tudnak tekinteni.

2021. ápr. 10. 23:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem ugyanabban a dimenzióban élünk.
2021. ápr. 10. 23:52
 2/27 anonim ***** válasza:
82%
ok
2021. ápr. 10. 23:52
 3/27 anonim ***** válasza:
7%

"képletesen szólva tököt növesztett magának és egy részük olyan, mintha egy férfivel beszélgetnél"

mindentől is félnek, full passzivak, ez lenne a töknövesztés? elég kicsire sikerült, kb mint egy csikló akkora :)

"A hagyományosan nőies tulajdonságok pedig egyre inkább kiveszőben vannak, mert az mostanság nem divatos."

pont ugyanolyan hülyegyerek módjára játszmáznak mint bármikor, érzelmi érettségük sem magasabb egy 6 évesénél.

többit meg hagyjuk

2021. ápr. 10. 23:55
 4/27 A kérdező kommentje:
Budapesten én ezt látom többségében, illetve Németországban is ezt tapasztaltam, amikor ott éltem.
2021. ápr. 10. 23:56
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
#1 Csatlakozom, nem ugyanabban a dimenzióban élek, mint a kérdező. 😅
2021. ápr. 10. 23:58
 6/27 A kérdező kommentje:
Meg lehet nézni az egyetemeken, szinte mindenütt a nők vannak többségben,talán az IT-ban még nem,de már ott is egyre többen, és ők a sikeresebbek is, eddig akármelyik multinál vagy nagyobb cégnél dolgoztam nők voltak a főnökeim többségében. Sokkal határozottabbak, céltudatosabbak és pragmatikusabbak.
2021. ápr. 11. 00:01
 7/27 A kérdező kommentje:
De lehet, h csak ebben a felsőközéposztályi közegben zajlik ez így, ahol én mozgok, nem tudom...
2021. ápr. 11. 00:02
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Most már tényleg mondd el, hol élsz, mert szeretnék odaköltözni.
2021. ápr. 11. 00:44
 9/27 anonim ***** válasza:
86%
Én is mennék. (Oh basszus, ettől most kinőtt a tököm?? Gyorsan megyek, mosogatok egyet)
2021. ápr. 11. 00:48
 10/27 anonim ***** válasza:
87%
Én szerintem az egyetemről is kiiratkozom inkább, nehogy véletlenül vezető pozícióba kerüljek majd a munkában, és szegény férfiakat belekényszerítsem abba, hogy gyerekesek legyenek. :(
2021. ápr. 11. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!