Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkből férfiak lettek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkből férfiak lettek, a férfiakból meg gyerekek, hova vezet ez?

Figyelt kérdés

Legalábbis azt látom, hogy a nők többsége képletesen szólva tököt növesztett magának és egy részük olyan, mintha egy férfivel beszélgetnél. A hagyományosan nőies tulajdonságok pedig egyre inkább kiveszőben vannak, mert az mostanság nem divatos.

Miután a nők többsége átvette a férfi szerepeket, így a férfiak egy jelentős része meg gyerek szerepbe lépett vissza.

Ezek a teljesen férfiasan viselkedő nők itt Európában többen vannak már, mint a klasszikus férfias férfiak.

Egy nagy elmagányosodás van kilátásban, ahol a nők alig találnak olyan férfit, akire fel tudnának nézni, a férfiak pedig alig találnak olyan nőt, akire nőként tudnak tekinteni.

2021. ápr. 10. 23:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%

Egyetemre járni férfiszerep? Nanemár..)

A tudásnak istennője van... ötödikes anyag.

Szerintem te tudsz tévesen dolgokat.

2021. ápr. 11. 01:23
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Abban igazat adok neki, hogy - én személy szerint - kevés olyan ferfit ismerek, aki az én értékrendem szerint is férfi, nem pedig csak pasi vagy kisfiú.

Vagy komolytalanok és simliznek még 35+ is, vagy olyan konzervatív, bajszos kádéenpés reflexek alapján működnek a lelkük mélyén, hogy ihaj.

Nem az számít ugyanis amit mondanak, hanem az, amit tesznek.

És ha egyik halmaz sem tetszik, akkor én vagyok a kakukktojás, akinek töke van.

2021. ápr. 11. 01:35
 13/27 anonim ***** válasza:
72%

#3 te se tanultál biológiát.. nézz utána, hogy a női csikló nem csak akkora, mint amit látsz kintről..jesszus.

amúgy szerintem is létezik ez a jelenség csak talán azt nem mondanám, hogy a legtöbb nő. de igen, én is észreveszem akár egyetemi társaim között is. a lányok igazán "tökösek lettek". igazi férfiból meg kevés van, akiknek nem probléma egy ilyen "tökös nő" kezelése.

illetve van ahol kifejezetten előny a maszkulinabb viselkedés, pl. üzleti életben.

2021. ápr. 11. 01:43
 14/27 Ollókezű Edward ***** válasza:
80%

Szóval legyek inkább cseléd, hercegnő és/vag kutya, mert az a nőies. Aha.

https://www.youtube.com/watch?v=q5mLjKI968g

2021. ápr. 11. 01:45
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Sztem a kérdező erről a csaj típusról beszél, ez az izmozó, mélyebb orgánumú, jellemzően kissé (nem duci) teltebb, nőiesen formás keblekkel, ellenben arrogáns és durva magatartással:

"Há haggyámá. Hallod.. odamegyek azt jól megverem érted? Nekem neszójjonbe! Akármelyik pasit felszedem, hallode! Idejön letépematökét! Gyere ha mersz bmeg ! "

Hát nemtom ti hogy vagytok vele, ettől valahogy nekem nem jön meg a harci kedv...

2021. ápr. 11. 02:26
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
Mi?... Te ilyeneket látsz felsővezetők közt meg az egyetemeken?:) Én inkább a közönyös tekintetű, hűvös, távolságtartó, határozott de higgadt nőkre asszociálok (multiknál). Egyetemen nem tudom, BTK - ÁJK vonalon vagyok ismerős, ott nagyon vegyes a kép.
2021. ápr. 11. 02:30
 17/27 anonim ***** válasza:
19%
Olyanok leszünk, mint a Japánok...
2021. ápr. 11. 08:39
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez létező jelensèg, én is érzem.

Csak azt említeném még meg, hogy nőként tököt növeszteni és férfiként viselkedni nagyon megterhelő.

Egy nő sem hobbiból váltott erre, hanem mert úgy érezte, hogy rákényszerül.

Èn pl 10 évig éltem tök egyedül, közben volt 2 barátom, de egyik kapcsolat sem tartott 1 évnél tovàbb, mert nemhogy felnézni nem lehetett rájuk, hanem a kisfiamként viselkedtek.

A többi jelentkező szintén hasonló volt, ezért velük meg sem próbáltam.

Mivel èn alapvetően egy nőies nő vagyok (érdeklődés, munka, külső tekintetében), baromira azt éreztem, hogy meghasonulok ettől a szereptől, de valakinek fel kellett vennie a férfiszerepet, ha egyszerűen nem volt férfias férfi az èletemben.

És több mint egy éve, mióta megtaláltam a párom, végre letehettem ezt a szerepet, ès önazonos lehetek, nőies nő. Nagyon hálás dolog számomra.

Szóval nem a nők akartam férfiak lenni szerintem sok esetben, csak hát, ha tényleg pasikák meg kisfiúk vannak, akkor nincs más választás.

2021. ápr. 11. 08:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóhoz én is csak csatlakozni tudok. Nagyítóval keresni a valódi férfiakat, mert kisfiúból tele a padlás. Felelősséget nem vállalnak, kötelessêgeiket nem teljesítik. Ilyenkor nőként igenis lép az ember, ha nem akar az enyészeté lenni, tehát átveszi ezeket a feladatokat.
2021. ápr. 11. 09:34
 20/27 A kérdező kommentje:
Ellehet viccelni, de attól még létező jelenség, hogy alig vannak férfias férfiak és nőies nők. Az, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás, azon lehet vitázni, de jelenleg ez már párhuzamosan fut. Nem a kapcsolataikban vállnak férfiassá a nők és gyerekessé a férfiak, hanem eleve már olyanok, pont ezért vannak annyian egyedül.
2021. ápr. 11. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!