Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gáz ha ezt csinálom tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha ezt csinálom tinderen?

Figyelt kérdés

Azt hogy veszek kiemeléseket. Egy félórás kiemelés iszonyat sok like-ot, és kb. 30 matchet szokott hozni. Abból kb. 20 lány szokott visszaírni, és kb. 10-el tudok többnapos beszélgetést fent tartani. Végül olyan 7-8 lány szokott eljönni randira. Az, hogy a többi, hogy alakul (szex, komoly, több randi) az nagyon változó.

Nem tudom, amúgy is szokott napi 2-3 matchem lenni, de az nem valami sok. (Tudom valakinek sokkal több van, de hát ez van.) És ennyi matchel képtelenség folyamatosan fent tartani az "utánpótlást". Mivel sok lánnyal elhal a beszélgetés, valaki ki offol, valakit én offolok ki, és valaki meg ghostol. Viszont kiemeléssel meg olyan balfasz érzésem van, hogy nekem csak pénzzel megy ez az egész. Meg hogy megveszem lényegében a lányokat.

21/F

2021. ápr. 8. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát figyelj, felszínes vagy és felszínes kapcsolatokat építesz ki. Erre pont jó a kiemelés, prémium tagság, stb.

Carpe diem

Majd 10 év múlva máshogy fogod csinálni.

2021. ápr. 8. 23:21
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
mi tjelent az, hogy ghostol?
2021. ápr. 8. 23:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ghostolás = amikor ismerkedésnél az egyik fél hirtelen, szó nélkül eltűnik

Kérdező ez akkor gáz ha neked az. Mármint arra költöd a pénzed amire akarod. Ha neked ez így jó, akkor jó. Ennyi.

2021. ápr. 8. 23:40
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

"amúgy is szokott napi 2-3 matchem lenni, de az nem valami sok. (Tudom valakinek sokkal több van, de hát ez van."

Te hülye vagy? Napi 2-3 match azt jelenti, hogy benne vagy a férfiak mondjuk felső 10-15%-ában. És azon sírdogálsz, hogy miért nem vagy benne inkább a felső 5%-ban is? Gondolkodj már el a helyzeteden. Szerencsés vagy. A férfiak 80%-a bármikor szempillantás nélkül cserélne veled. Miért csinálod ezt?

2021. ápr. 8. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem a kiemeles vesz meg. Aki tetszik, jobbra huzom. Aki nem tetszik, annak barmilyen elofizetese lehet. De ha tetszik, nekem feljon a profilja es en dontok, mi ebben a megfizetes?
2021. ápr. 9. 03:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Troll kerdesnek erzem en is ezt.

Ha a kerdezo eddig nem szatyorban elt, es vannak baratai, akkor pontosan tudna, hogy a napi 2-3 match az azt jelenti, hogy eszmeletlenul jol nez ki.

A tobbi szamrol mar ne is beszeljunk: a match-ek 30%-val tud tartosan dumalni, ami nagyon durvan jo arany :D

Egy atlagos kinezetu ferfinek 2-3 match hetek alatt jon csak ossze, es ha evi 10 randit le tud szervezni, akkor mar segget veri a foldhoz oromeben :D

2021. ápr. 9. 09:02
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Már ott szánalmas az egész hogy fizetsz a kiemelesekert :D
2021. ápr. 9. 11:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Phu, hát nyugalom, nem nem troll kérdés a kérdésem. Most használok először tindert, ezelőtt sose foglalkoztam vele. Összesen egy lány ismerősöm használja, ő mesélt róla, hogy neki milyen sikerei vannak, hozzá tudtam csak viszonyítani. Fogalmam sincs más férfiaknak milyen nehéz itt párt találni. Mellesleg én is inkább átlagosnak mondanám magam, mint a hogy benne lennék a felső 15%-ba.

Utolsó: igen, erről szól a kérdésem, hogy én is szánalmasnak érzem. Pont azért mert aki jóképű annak kiemelés nélkül is jönnek a likeok,matchek,randik. Nekem meg csak kiemeléssek jön össze ezekből egy jóadag.

2021. ápr. 9. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaa, ha egy no sikereihez viszonyitod a te szamaidat, akkor valoban kevesnek tunik a napi 2-3 match.

Teljesen felesleges, hiszen nok es ferfiak egeszen mast tapasztalnak tinderezeskor.

Nokre dolnek a like-ok, match-ek es uzenetek, naponta tobb tizet kapnak ezekbol, es nem is kell hozza topmodellnek lenniuk.

Meg egyszer mondom, hogy nem vagy atlagos kinezetu, ha elofizetes nelkul neked napi 3-4 match-ed van, hanem messze-messze atlag feletti kinezettel randelkezel.

Emlitettem az atlagos ferfiak peldajat, le van irva.

Az en szamaim a kovetkezok:

1,5 evet voltam fenn az appon, kisebb-nagyobb intenzitassal illetve megszakitasokkal.

Nem irkaltam, de szerintem nem volt osszesen 50 match-em, de max annyi.

Es egyetlen esetben sikerult randiig eljutni.

Meg ket tarskereson voltam fenn. Az egyiken 3 honap alatt egy valaszt kaptam, az is egy elutasitas volt.

A masikon irtam a statisztikakat, 6 honap alatt 17 valaszt kaptam, ebbol 3al tudtam tobb, mint egy levelet valtani, es egyetlen randim volt, amibol nem lett folytatas, mert a lanynak fingja sem volt, hogy mit akar kezdeni magaval nem csak kapcsolatot illetoen, de ugy altalanossagban az eletevel sem.

Ez az atlag alatti kinezetu ember tapasztalatai online terben.

Szoval adj halat az egnek, es hasznald ki, hogy nyertel a genetikai lotton :D Sok sikert, jo szorakozast kivanok! :)

2021. ápr. 9. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8. Nincsenek férfi barátaid? :D Egy ismerősöd használta eddig a Tindert, az is lány volt? :D Persze, mesélj még.

" Pont azért mert aki jóképű annak kiemelés nélkül is jönnek a likeok,matchek,randik."

Ezt honnan a fenéből veszed? Most írtad két sorral fentebb, hogy nincsenek is férfi ismerőseid, akik a Tinderen vannak fent. A Tinder algoritmusának is van köze ahhoz, hogy hány matched van. Ha sok nőnek dob fel téged hamar, akkor sokkal több matched lesz, mintha csak később dobná fel a profilod.

2021. ápr. 9. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!