Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ha ezt csinálom tinderen?
Azt hogy veszek kiemeléseket. Egy félórás kiemelés iszonyat sok like-ot, és kb. 30 matchet szokott hozni. Abból kb. 20 lány szokott visszaírni, és kb. 10-el tudok többnapos beszélgetést fent tartani. Végül olyan 7-8 lány szokott eljönni randira. Az, hogy a többi, hogy alakul (szex, komoly, több randi) az nagyon változó.
Nem tudom, amúgy is szokott napi 2-3 matchem lenni, de az nem valami sok. (Tudom valakinek sokkal több van, de hát ez van.) És ennyi matchel képtelenség folyamatosan fent tartani az "utánpótlást". Mivel sok lánnyal elhal a beszélgetés, valaki ki offol, valakit én offolok ki, és valaki meg ghostol. Viszont kiemeléssel meg olyan balfasz érzésem van, hogy nekem csak pénzzel megy ez az egész. Meg hogy megveszem lényegében a lányokat.
21/F
#9-es, Köszönöm hogy ezeket leírtad, és megosztottad velem a tapasztalataidat. Nem gondoltam, hogy ennyire változó a férfiak sikere a Tinderen. Vagyis akkor ez megint olyan mint az insta, hogy a ha p*nci van a lábad között, akkor már sokan lájkolnak/húznak jobbra emiatt. Kívánom, hogy azért neked is több sikered legyen a későbbiekben! Legyen az Tinder, vagy a való élet.:)
#10-es. Vannak férfi barátaim, de akárkinek felhoztam a tindert, annyit mondtak rá, hogy azt csak a szerencsétlenek használják. Így ilyen felfogással nem igazán beszéltem többet erről velük. De aztán kitudja, lehet mindegyik használja titokban. :'D
Igen, de ha jóképű vagy akkor szinte mindenki jobbra fog húzni. Ha meg nem, akkor kiemeléssel meg lehet azt csinálni, hogy hirtelen bedob mindenkinek, és akkor a nagy számok törvénye alapján lesz egy pár olyan, aki jobbra fog húzni. :'D Amúgy annyira nem értek ehhez az egészhez.
Nálam úgy szokott lenni, hogy csak egy maradhat.
:D
"Igen, de ha jóképű vagy akkor szinte mindenki jobbra fog húzni. Ha meg nem, akkor kiemeléssel meg lehet azt csinálni, hogy hirtelen bedob mindenkinek, és akkor a nagy számok törvénye alapján lesz egy pár olyan, aki jobbra fog húzni. :'D Amúgy annyira nem értek ehhez az egészhez."
Mit nem értesz? Szerinted a nők a végtelenségig húzogatják jobbra a férfiakat? Fent van tegyük fel egy városban 5000 férfi Tinderen, akkor szerinted a nő végigmegy mind az 5000-en? Nem. Megnézni az első 50-et vagy 200-at és azokból talál néhányat, akiket jobbra húz és azokkal mehet a beszélgetés, ismerkedés. Ezért nagyon nem mindegy, hogy téged 20.-nak dob fel (ami jó), vagy pedig 2000.-nek dobna fel, mert akkor a csaj el sem jut a te profilodig.
Te úgy panaszkodsz, ahogy más dicsekedni szokott.
Társkereső húspiac, csak itt a pénzt a platform tulajdonosa teszi el és erősen keresleti a piac.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!