Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedem egy lánnyal, és hullámvölgyben vagyunk, mit tegyek?
Találkozgatok egy lánnyal, eddig nagyjából minden tökéletesen alakult, viszont most eléggé meginogtam.
Úgy volt, hogy együtt töltjük nála a hosszú hétvégét, mert van egy vidéki lakása, és ott fogunk lenni. Ő hamarabb odament, mert dolga volt, és azt beszéltük meg, hogy én pedig csütörtök este fogok utazni. Hét elején azt mondta, hogy ne haragudjak, de csak szombat estére jöjjek, mert közbejött neki valami. Ez teljesen rendben van, mondtam semmi baj, a szombat is tökéletes, ezen ne idegeskedjen egy percig se. Aztán pénteken írt (nem felhívott), hogy a hosszú hétvége második fele sem jó, mert nem érzi jól magát. Nem igazán beteg, inkább "csak" fáradt. Ezt mondta. Erre azt írtam, hogy rendben van, pihenje ki magát.
Azóta nem beszéltünk. Ma délután írt, hogy mi újság. Nem nyitottam meg az üzenetet. Néhány óra múlva megint írt, hogy "már nem beszélsz velem többet?"
A következő sorokat nem sajnáltatásnak fogom szánni, mert tudom, hogy mindenkivel történnek ennél sokkal rosszabb dolgok is, ezért nem akarom, hogy bárki félreértsen és azt gondolja, hogy áldozatnak állítom be magam. Tárgyilagosan fogom leírni a gondolataimat.
Engem nagyon mélyen érintett ez a lemondás. Szerintem különösen az ismerkedési időszakban fontos, hogy jelét adjuk annak, hogy érdekel a másik. Csak nagyon nyomós, extrém indokkal mondjunk le találkozót, de inkább még azzal se, ha egy mód van rá, csak ha nagyon elkerülhetetlen. (A csütörtök helyett szombattal kezdődő hétvégével nem is lett volna bajom.) Nekem talán ez az egyik legérzékenyebb pontom, erre nagyon allergiás vagyok. Viszonylag komoly szervezést igényelt részemről, hogy szabaddá tegyem az egész hétvégémet. Én szeretem a megbízható embereket. Egy többéves párkapcsolatban teljesen rendben lenne, ha azt mondaná, hogy ne haragudj, de most egyedül szeretnék lenni néhány napig. De azért az ismerkedési szakaszban legyünk már egymás prioritásai. Ez úgy gondolom, jogos elvárás, mert én is tudom ugyanezt nyújtani.
Előző barátnőm 2 évvel ezelőtt szakított velem. Most éreztem elérkezettnek az időt, hogy elkezdjek ismerkedni. Az elmúlt két évben én nőre rá sem néztem, ezt komolyan mondom. Tudom, hogy túlérzékeny vagyok, de a mostani lányt már nagyon megszerettem, és ha zátonyra futunk, akkor 2-3 évig tutira bezárkózom megint.
Fiatalabb koromban szerzett tapasztalataim miatt megfogadtam, hogy ismerkedéskor (nem amikor már járunk, ez nagyon fontos, akkor sokkal de sokkal elnézőbb vagyok) a legelső és legapróbb hülyítésnél azonnal meg kell szakítani minden kapcsolatot a másikkal, mert ennek soha nem lehet jó vége. Szóval ha az eszemre hallgatok, akkor ennek az ismerkedésnek/kezdődő kapcsolatnak itt és most vége. De nagyon nehéz ezt a döntést meghozni. Kérlek, adjatok tanácsot.
26 évesek vagyunk mindketten
Ne vicceljünk már négy napig nincs semmi szexuális friss kapcsolatban, mert meg van épp a lánynak?? Én voltam nőkkel akik sacc az életükért küzdöttek amikor megjött nekik nospa hegyekkel, de ott sem volt ilyen, hogy négy nap semmi. Pláne a másikat így leoffolni ennyire. Minden magyarázat nélkül. És még utána sem megpróbálni valahogy oldani a dolgot, hanem nem érti mi baja lehet a másiknak sacc.
Meg tényleg a lényeg az, hogy ilyen valaki aki oda van értünk?
A lényleg, hogy itz nagyon egyenesen kellett volna beszélni a lánynak ha ez fontos nekim Ha pl depis vagy valami mentális problémái vannak azt is elmondani, nem hogy egy random menzeszt.
14-es, hát én nem kezdenék olyan pasival, aki 4 napig nem tud meglenni szex nélkül. Jó nagy paraszt vagy, ha egy görcsöktől fetrengő nőtől is elvárod, hogy kielégítsen. Van kezed, oldd meg azalatt. Mondjuk engem nem sokáig bírtál volna megtartani.
A kérdezőnek meg nem ez a baja, nálad százszor intelligensebb és érthetőbb a problémája.
#15 nem kellett kibírnom, mert ők sem bírták ki(két ilyet ismertem akiknek nagyon fájt) , második nap már azért nem szokott annyira fájdalmas lenni pláne a negyedik. És lehet ez is felfoghatatlan neked, de ők mindketten akarták a szexet akkor is amikor meg volt nekik :D Szóbal ez nem csak rólam szólt.
De itt nem is ez a lényeg, hanem hogy nevetséges lenne lemondani a közös négynapot egy menzesz miatt, titkolgatva azt, mintha egy pasi nem tudná mi az.
Én ha tippelnék, akkor a lány nem tudta mit akar, nem volt jó kedve és így nem akart belemenni ebbe. Inkább depizett egyedül. De persze csak tipp.
"Viszont nem tudom elfogadni, ha valaki ezért marad inkább otthon egyedül. Gondolom munkahelyen sem vesz ki havonta egy hét szabit ezért"
Nem értem, ha egy férfinak gőze sincs a női test működéséről, egyáltalán miért akar csajozni. Amúgy persze nem biztos, hogy mensije volt a lánynak, az csak egy tipp volt részemről. Lehet, hogy más baja volt, mint írtam is, viszont ezt inkább vele kéne megdumálnod és nem az internet népével. Mert nekem nőként csak ennyi ötletem van, és igenis ez egy lehetséges indok, mert sok nő baromi pocsékul van azokban a napokban. Ha ezt egy férfi nem tudja elfogadni, nálam kuka.
De mint mondtam, mi nem is ismerjük a lányt, lehet hogy kamuzott, lehet, hogy épp mással volt, vagy kijöttek rajta kiütések, gyomorrontása lett... passz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!