Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellett volna tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Igazából az van, hogy beszélgettem egy csajjal már 3 hónapja neten. Az utóbbi időben annyira nem értem rá és 3 naponta válaszolgattam az üzenetekre. Mindig jelezte, hogy nagy gáz, hogy így elillanok a beszélgetésből több napra egy szó nélkül, ő meg várja, hogy válaszoljak. Mindig bocsánatot kértem, stb, stb. Most utolsó előtti alkalommal viszont volt egy 9 napos kimaradásom a munkám miatt, aztán sajnos ezután egy 11 napos is és nagyon leszúrt, hogy ez így nem ismerkedés és szedjem össze magam, ha akarok valamit, mert így ezt nem tudja komolyan venni. Igazából már nem akartam magyarázkodni és inkább töröltem magam egy szó nélkül. Mennyire gáz, amit csináltam? De úgy éreztem, hogy így mindkettőnknek könnyebb lesz. Ő nem fog szenvedni, nekem meg nem kell ezt hallgatnom.

2021. ápr. 4. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz. Egyrészt, folyamatosan benne van a félelem hogy vagy ghostingolsz vagy parkolópályán van. Főleg ha nem szólsz eőre hogy miért nem válaszolsz. Én ebbe beleőrülnék nőként. Már a 2 napos válaszidőbe is. A randi lemondása meg mindennek a teteje. Tényleg az jöhet le kívülről hogy csaló vagy. És mivel nem vagy, ezért igénytelneség.AZ ilyen ember ne akarjon ismerkedni. Ne legyen olyan hogy kimarad munka miatt több, mint egy hté. Neked fordíva hogy esne? Várnád a választ és semmi, azt se tudod él vagy nem. Ha mondjuk egyszer előforudl és utána bocsánatkérés, az még esetleg. De a legtöbben ismerkedős fázisban már az első lemondott randi után otthagytak volna. Főleg ha nem akartál sürgősen újat megebszélni
2021. ápr. 5. 00:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Továbbra sem mondod meg mit dolgozol. Jelenleg ha 20 ezer kmre dolgoznál az is mindegy lenne. Ez nem ok a soknapnyi szünetre. Te valamit elhallgatsz kérdező.
2021. ápr. 5. 06:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó. Ahol dolgozom most, ott lett egy csaj, akivel összejárogatok. Először is nem komoly, kettő pedig, hogy pár hónap múlva már végleg hazajövök. És megakartam ezt a lányt tartani, mert Vele el tudtam volna komoly kapcsolatot képzelni, csak a másik csaj miatt és a munka miatt nem volt erre időm. És nem akartam megmondani Neki, hogy van egy ilyen lazább kapcsolatom.
2021. ápr. 6. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt megérzi a másik fél akarva akaratlanul is hogy neked más is van. És az bizony nem jó
2021. ápr. 7. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!