Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellett volna tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

tegnap vonattal jöttem haza, és szemben velem ült egy nagyon jó csaj, kb 33 éves lehetett, Lánya is ott volt ő 7 éves körül volt. Elsőnek azt vettem észre ,hogy néz a csaj,hogy nézem -e... utána elővettem olvasni valót akkor is nézett,jó gondoltam kíváncsi volt mit olvasok...de utána már teljesen mélyen egymás szemébe néztünk és elmosolyodtunk mindketten...ezt követően már egyértelmű volt ,hogy lehet ,hogy bejöttem neki, vagy csak élvezte, hogy tetszik nekem. Mert nekem nagyon bejött a csaj ! de elején próbáltam, nem úgy bámulni, hogy észrevegye.

VKi felhívta őket ,gondolom a férje...beszélt telon a lányával és a csajjal is. úgyhogy nem volt mit tennem. Sajnos. Már sötét volt és ha az ablakon próbáltunk kinézni, hát láttuk egymást..sokszor észrevettem néz, vmikor én buktam el ...Annyira tetszett a csaj..de többen ültünk a fülkében, beszélgetést nem tudtam kezdeményezni.

nah szóval mit kellett volna tennem ? amúgy ott szálltak le ahol én... jahh és lefényképeztem a mobilomaml a csajt... DD

25/F

2013. jún. 6. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Hazamész, iszol egy sört, és kivered... megnyugtatlak, a csaj nem akart tőled semmit...
2013. jún. 6. 12:11
 2/5 A Katie ***** válasza:
77%

Megbocsáss, de a köztetek megtörtént interakció egyenlő a harmatos lófinggal. (Azazhogy semmi.)

"lefényképeztem a mobilommal a csajt" - szerintem nem ártana neked egy jó pszichológus :D

2013. jún. 6. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:

"Megbocsáss, de a köztetek megtörtént interakció egyenlő a harmatos lófinggal. (Azazhogy semmi.)"

A második teljesen jól leírta:D

2013. jún. 6. 12:48
 4/5 Norbeertoo válasza:
hát...attól még h nézett téged az nem azt jelenti,hogy bejössz neki..ha megvan a kép,és ott szállt el ahol te,akkor keresd meg...ha tetszik neked a csaj,akkor ne hagyd magad,mert utána csak bánni fogod ;-)...
2013. jún. 15. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, ott szált le ahol én. Persze, meg van a telefonomba a képe. Azóta is sokszor nézem...
2013. jún. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!