Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellett volna tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Igazából az van, hogy beszélgettem egy csajjal már 3 hónapja neten. Az utóbbi időben annyira nem értem rá és 3 naponta válaszolgattam az üzenetekre. Mindig jelezte, hogy nagy gáz, hogy így elillanok a beszélgetésből több napra egy szó nélkül, ő meg várja, hogy válaszoljak. Mindig bocsánatot kértem, stb, stb. Most utolsó előtti alkalommal viszont volt egy 9 napos kimaradásom a munkám miatt, aztán sajnos ezután egy 11 napos is és nagyon leszúrt, hogy ez így nem ismerkedés és szedjem össze magam, ha akarok valamit, mert így ezt nem tudja komolyan venni. Igazából már nem akartam magyarázkodni és inkább töröltem magam egy szó nélkül. Mennyire gáz, amit csináltam? De úgy éreztem, hogy így mindkettőnknek könnyebb lesz. Ő nem fog szenvedni, nekem meg nem kell ezt hallgatnom.

2021. ápr. 4. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Írhattad volna neki, hogy nem szeretnéd folytatni az ismerkedést.

Ez korrektebb lett volna, mint eltűnni az éterben.

2021. ápr. 4. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is gáz, amit csináltál.

(27/F)

2021. ápr. 4. 18:19
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Valamit elhallgatsz te imposztor.

Nincs olyan, hogy 9 és 11 napig munka miatt eltűnünk. Nincs 24 órás munka. Ha érdekel a csaj, akkor a kapcsolatot napi szinten tartani kell.

2021. ápr. 4. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Eleve mifasszznak kell ismerkedni, ha ennyire nincs időd a másikra, hogy heti egy sziamizu beleférjen.
2021. ápr. 4. 18:58
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Nincs olyan, hogy 9 napig dolgozom. Ez teljesen kizárt. Ha mégis lenne, akkor nem itt irkálnál és akkor is lenne időd a csajra.
2021. ápr. 4. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:

"nagyon leszúrt, hogy ez így nem ismerkedés"

Mert 3 hónap chatelés ismerkedés? Ugyan már! Ez a csaj semmit sem akart tőled, csak lelki szemetesláda vagy unaloműző vagy ego építő voltál neki.

"Mit kellett volna tennem?"

2-3 nap chatelés után telefonra váltani, 1 hét után RANDIRA hívni.

Egyébként jól látszódik, hogy te is észrevetted ezeket. Pont ezért lankadt a lelkesedésed és nem válaszoltál neki napokig. Ne mondjad, hogy munka miatt, nettó hülyeség, hogy nincs fél órád lefekvés előtt válaszolni neki vagy felhívni.

2021. ápr. 4. 19:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Elhívtam randira egy hét után. Csak lemondtam. Szintén munka miatt. Um
2021. ápr. 4. 19:49
 8/14 anonim ***** válasza:
mit dolgozol?
2021. ápr. 4. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:

#7: akkor amikor lemondtad, azonnal kellett volna a következő időpontot ajánlani.

De most komolyan, 3 hónap chatelésnél mikor kezdted érezni, hogy ez zsákutca?

2021. ápr. 4. 19:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Semmikor. Jelenleg 1500 kmre dolgozom. Akkor még otthon voltam. Utána már nem.
2021. ápr. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!