Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellett volna tennem? Miért csinálta ezt?
16F
Itt van a történetem előzménye:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__67038..
Szóval van az a lány aki tetszik.egy héten 1x közös tesióránk van.De az úgy van hogy egyik osztály a tesiteremben a másik kint a pályán.
Egy osztálytársammal nézegettük az osztályában lévő lányokat miközben tesiznek.résnyire nyitott ajtónál :P xd
Én persze őt nézegettem merre lehet.az osztálytársam meg az összes többi csajt.
Aztán teljesen kinyitotta az a hülye osztálytársam az ajtót,pedig mondtam neki hogy ne mert az a lány észrevesz.és egy kicsit behúzódtam az osztálytársam mögé hogy kevesebb esélye legyen annak hogy ő észrevegyen.mivel ha meglátom egyszerre zavarba jövök.
Na,az a lány elkezdett nézegetni az ajtó felé amerre én vagyok.és hajolgatni kezdett mintha engem akarna látni,mivel hátrébb húzódtam.
És volt legutóbb az hogy mentem le órára és ő hirtelen elősétált az osztályából.gyorsan elsétált mellettem miközben a telefonját nézte.miután elsétált mellettem visszanéztem rá.
Láttam hogy hirtelen megállt,visszafordult és engem nézett.(lehetett olyan 4 méterre)
Néztük egymást pár másodpercig.és tovább indultam az órámra.nem mentem vissza hozzá.
Lehet kicsit bele lehet keveredni de azért remélem el lehet képzelni a történetet.
Szerintetek miért fordult vissza és miért nézett egyszerre engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!